IRC-Galleria

PRP

PRP

Pieni rumpalipoika - se TV:stä tuttu playback-sellisti

Blogi

- Vanhemmat »

KrapulaTorstai 11.10.2007 14:26

EI JUMALAUTA!

MITEN VITTU VOI TULLA TÄLLANEN KANKKUNEN TOLLASESTA MITÄTTÖMÄSTÄ MÄÄRÄSTÄ ALKOHOLIJUOMAA???!!! SIIS EI OO TERVEELLISTÄ OLLA JUOMATTA NOIN PITKÄÄ AIKAA!?!?!!

JOIN NELJÄ PULLOA OLUTTA, KOLME PUOLEN LITRAN SIIDERIÄ JA NELJÄ TUOPPIA. JA HIEMAN JALOKAHVIA PÄÄLLE. KAIKKI TÄMÄ LÄHES 12 TUNNIN AIKANA. EN OLLUT JUURIKAAN HUMALASSA MUTTA VITTU PÄÄTÄ VIHMOO JA KRAPULA ON KUIN VIIKON RÄNNIN JÄLKEEN.

VITTU. ÄLKÄÄ IKINÄ PITÄKÖ TAUKOA JUOMISESTA.

TERV. JAMPPA TUOMINEN

Gaykka ja katko loppuuKeskiviikko 10.10.2007 18:16

Terve,

Just lähen treenikselle roudaamaan ja siitä Tampereelle. Infernossa olisi Fokkerilla veto. Oon nyt ollu laskujeni mukaan dokaamatta 4 viikkoa ja viisi päivää. Kyseisenä ajankohtana join yhteensä muutaman ravintola-annoksen, joita tuskin lasketaan.

Mutta tänään olisi tarkoitus vetää viinaa. Kova yritys oli jäädä Tampereelle yöksi ja dokailemaan, mutta nyt näyttää aika heikolta. Nimittäin mukaan lupautuneet fiittaajat K. Saario mukaan luettuna ovat ilmeisimmin estyneet ja saattaa olla, että joudun tulemaan takaisin muun orkesterin kanssa jo yöllä.

Mut nyt pitääkin jo kiirehtiä hakemaan kaupasta kaljaa ja siideriä, ennen kuin kyyti ilmaantuu ovelle.

Adios,

Elo

Nyt on rankkaaTiistai 25.09.2007 04:45

Tekee mieli viinaa!

Ei mulla muuta.

Katko jatkuu - puolivälin krouviMaanantai 24.09.2007 15:48

Yllättävän kivuttomasti on katko mennyt. 18 päivää takana ilman alkoholia. Paitsi, että yks pikku haksahdus tapahtui 16.9., kuin Andylle konsanaan. Mutta silloinkin määrä oli niin mitätön, etten ollut ollenkaan humalassa. Muutamana päivänä olisi kyllä känni tai edes muutama keitto maistunut.

Vielä olisi jäljellä 16 yötä jouluun. Ei paha.

Sen oon kyl huomannut, että lihakset on olleet vähän vetreemmässä kondiksessa ja väsymystäkään ei ole ollut aivan niin paljon ilmassa.

Keskiviikkona ja perjantaina on kyllä kovat paikat, kun ohjelmassa olisi ensin Nitrokiss Gloriassa ja Bleak Virginissä. Mutta tunnetusti itsekurini on kova, kuin karjalan mänty, joten eiköhän noistakin selvitä.

Tänään treenit Fokkerilla. Mekin päästään niin vähän treenaamaan, että soittohaluja ei tarvitse paljon kutitella, kun treenikselle asti pääsemme. Huomenna ajattelin käydä treenailemassa itsekseni hieman taas pitkästä aikaa.

Eka päiväkirjamerkintä...Perjantai 14.09.2007 22:07

joten pidetään homma pienimuotoisena.

Kummatkin viikonlopun yöt menee duunissa. Luvassa on todennäköisesti vauhtia ja vaarallisia tilanteita.

Aloitin viikko sitten ensimmäisen katkon koko elämäni aikana. Tarkoituksena on kokeilla, miltä tuntuu kuukausi kokonaan ilman alkoholituotteita. Em. sotii vahvasti sloganiani, "Musiikkia suurella sydämellä, ei siis rahasta, vaan rakkaudesta viinaan", vastaan, mutta katotaan miten menee. Viimeksi oon ollu kuukauden juomatta yhtä soittoa n. 15 vuotta sitten.

Tänään tuli liksa ja kyllä se sitten menikin. Törkeä pinkka kaiken maailman laskuja. Noh, onneksi marraskuisen Dublinin reissun maksaminen tuntui sentään jollain tasolla mukavalta. Mutta nyt pitää mennä tienaamaan talven varalle viinamasseja.

Adios.
- Vanhemmat »