IRC-Galleria

PRP

PRP

Pieni rumpalipoika - se TV:stä tuttu playback-sellisti

Vitun siitepölyt.Lauantai 03.05.2008 15:46

Vittu että vituttaa toi siitepöly. Naama ja silmät ja vittu kaikki ihan turvoksissa.

Luojalle kiitos, että lääkkeet on keksitty -> PRP&image_id=80944706

Diibbii shhittiiTiistai 29.04.2008 01:57

M e o l l a a n n u o r i s o, m e o l l a a n t u l e v a i s u u s.

Porttissa monta avattavaa ovea osa 3Tiistai 29.04.2008 00:21

Mikki Hiiri merihädässäTiistai 29.04.2008 00:21

Pitää kokata, jotta voi spytataTiistai 29.04.2008 00:20

Saatana tuli taloonMaanantai 28.04.2008 19:19

Nimittäin porttiteoria siirtyi käytäntöön (ks. kuva)

Vittu et mä rakastan maanantaipäiviä!

Paistaa se päivä joskus risukasaankinMaanantai 28.04.2008 18:57

Terve homot ja lesbot,

Tällä kertaa poikkeuksellisesti kirjoitan aiheesta, joka liittyy läheisesti alkoholituotteisiin.

Kävin äsken Hertsikan S-marketissa ja huomasin, että ainakin kyseinen pulju on nöyrtynyt asiakkaiden anarkismin edessä.

Nimittäin. Mua on aivan suunnattomasti vituttanut tämän uuden alkoholilaindäännön mukanaan tuomat kikkailut panimoiden oluthinnoitteluissa. Eli uusi lakihan vaatii, että yksittäisen oluen litrahinta ei voi olla isompi, kuin halvimman monipakkauksen hinta. No lakihan on täysi vitsi, koska laissa ei määritellä että litrahinnan pitäisi olla sama pakkaustavasta (tölkki 0,33 ja 0,5, pullo 0,33, 0,5 ja 1,25l) riippumatta. Esimerkiksi voisin ottaa Koffin 1,25 litran pullon versus 24 tölkin lodjun. Lodjussa litrahinta on 2,06e ja pullossa muistaakseni 4,40e. SIIS JUMALAUTA. Eroa yli kaksinkertaisesti. Panimothan ovat sitten kiertäneet tätä kuvioita siten, että jos 24 tölkin pakkaus on halpa, tölkkejä ei ole yksittäin myynnissä ollenkaan. Tästä päästäänkin siihen anarkiaan. Vaikka monissa kaupoissa lukeekin, että "ethän avaa monipakkauksia", en itse tätä kehoitusta ole noudattanut laisinkaan, vaan repinyt lodjut auki edullisimman oluen perässä.

Noh itse asiaan. S-marketissa oli nimittäin ihan henkilökunnan toimesta roudattu erillinen kylmäallas paikalle, joka oli täynnä näitä Koffin tölkkejä, ja jopa hintalappu löytyi, 78 senttiä/tölkki.

Tuli hyvä mieli.

Espanjassa käyty, loma jatkuuMaanantai 24.03.2008 19:01

Tuli oltua tuossa viikko Espanjassa, tarkemmin sanottuna aurinkorannikolla Calahondassa. Aurinkorannikko on tuttu mesta entuudestaan, joten tiesin kyllä missä siellä kannattaa käydä. Eli perusmestat tuli käytyä läpi, joista mainittakoon Krokotiilipuisto Torremolinoksessa ja Gibraltar. Autolla tuli hurislteltua ympäriinsä, joskaan mitään tajuttomia kilsamääriä ei mittariin tullut, koska välillä piti olla kännissäkin : )

Jahas...nyt tuli kyyti treeneihin...pitää jatkaa illemmalla...Treenit lusittu, uutta matskua taas kasailtiin, viides uusi, työnimeltään Hei Jude, saatiin ihan hyvälle alulle.

Vielä olis tosiaan perjantaihin asti lomaa, on kyl tehnyt erittäin gutaa tää loma. Olikin jotenkin hieman puutunu fiilis duunien suhteen jo. Espanjassa säät suosi mukavasti, yhtä päivää lukuunottamatta päivisin oli parikymmentä astetta lämpöä. Sopi oikein mainiosti. Tää mesta missä olin, on firman lomahuoneisto ja oli kyl erittäin asiallinen luukku. 60m2 kaksio hyvin varustettuna, mm. grilli partsilla (josta merinäköala) ja kunnollinen keittiö. Tulee varmastikin mentyä sinne uudestaan, luultavasti tosin vasta ensi vuoden puolella.

Rok.

Lars

Treeniä ja treeniäSunnuntai 27.01.2008 22:09

Ollaan taas päästy Fokkerin kanssa treenaamisen makuun, joka onkin aika välttämätöntä aina välillä. Ens kuussa olis parit vedot taas, eli Lahden Torvessa veivataan 6.2. ja Heinolan Nightlifessä 8.2. Kummallakin keikalla on messissä Tuvalu-orkesteri, josta en sen tarkemmin tiedä mitään, mutta kuulopuheiden perusteella kova orkka on. Pitänee siis hieman skarpata, etteivät aivan meillä ala lattioita pyyhkimään ; )

Uusia biisejä ollaan kans väkerretty ja nyt alkaa olemaan kaks aika hyvin hahmoteltuna ja yks vähän vähemmän. Ens viikolla pitäis ottaa taas kaks uutta viisua työn alle. Onneks tolla Udolla on pöytälaatikko täynnä paskaa, josta ammentaa. Tarkoituksenahan meillä olisi julkaista materiaalia sekä ensi syksynä, että vuoden päästä keväällä, joten paskaa pitää olla paljon. Mutta noista julkaisukuvioista tarkemmin sitten, kun on lupa kertoa tarkemmin : )

Tässä venailen taas jo kovasti lomaa ja reissua. Eli ollaan lähdössä maaliskuun puolessa välissä Espanjaan viikoksi. Mesta on nimeltään kaiketi Riviera del Sol (onpa omaperäistä). Noh, sama kai se kunhan kelit on kohdillaan. Ja etukäteistietojen mukaan ton vuokratun huoneiston pitäisi olla ihan asiallinen. Eli kaksio hyvin varustettuna merinäköalalla ja taloyhtiöllä oma uima-allas pihalla. Vuokrasin myös auton tuolle reissulle, Opel Tigran avomallin, joten tulee varmaan ajeltua jonkin verran ympäriinsä, toivottovasti katto auki.

Pitäisi alkaa myös kuntoilemaan. Luulisin olevani aika rapakunnossa, mutta vittu kun ei meinaa oikein motivaatiota riittää. Toisaalta ikää alkaa olemaan sen verran, ettei sen kunnon kasvattaminen ja kropan pienentäminen ole varmastikaan kovin helppoa ja nopeata. Joten pitäisi aloittaa ennen kuin on ihan vitun toivottomassa kuosissa. Noh, ehkä kesään mennessä. Toivottavasti.

Elo

Loma tuli ja meniTiistai 27.11.2007 02:33

Heips,

Loma siis meni viuh vaan. Pari viikkoa teki kyllä aika terää, vaikka olinkin enemmän tai vähemmän kipeä koko loman ajan : (

Mun lomahan alkoi oikeastaan laulajamme Markun polttareista heti perjantaina 2,5 viikkoa sit. Olin koko kyseisen viikon ollut flunssassa, mut se alko siitä kyllä jo taittumaan, kunnes...koko viikonlopun kestäneet polttarit antoivat ilmeisesti toipumiselleni sellaisen häränpotkun, että maanantai ei ollut kovin valoisa päivä. Eikä tiistai. Eikä keskiviikko. Eli kuumetta ja kankkusta - pettämätön yhdistelmä. Suosittelen.

Torstai olikin sit jo suht ok ja perjantaina lähdinkin todellakin tuhoamaan taas hyvin alkanutta toipumistani Dubliniin. Ensilentoni Ryanairilla oli oikeastaan positiivinen yllätys - tosin ennakkokuvitelmani eivät olleet kovin ruusuiset. Mut vaikkei se mitään maksakaan, niin en mä tiedä haluunko mä jollain Ryanairilla erityisemmin lennellä. Se koneeseen meno oli sellaista karjanajoa, joka mua oikeastaan vituttaa. Voisivat oikeasti harkita numeroitujen paikkojen ottamista käyttöön, tai sit voisivat organisoida sen säntäilyyn ja tönimiseen johtavan kaaoksen jollain muulla tavalla.

Dublin oli ihan jees, mut ei me oikeastaan jaksettu käydä tsekkaan mitään mestoja. Esim. koko lauantain, painotan vielä - koko lauantain heräämisestämme nukkumaanmenoon - katsoimme loistavalta Reality Zone-kanavalta Jenkki-poliisien takaa-ajovideoita, jotka juonsi loistava hahmo Sheriff John Bonnelly (retired). Itse kävin tuona päivänä ulkona kerran, vain hakeakseni läheisestä kebappilasta meille kebappia. Vitun hyviä rullakebappeja ne olikin, mut vähän turhan tulisia mun makuun. Meni pakki sekaisin.

Sunnuntaina käytiin vähän taas ulkonakin oikein ja oppaana oli yks suomalainen mimmi paikallisen miehensä kans. Ei ne meille mitään erikoista sieltä tosin löytäneet. Perusmestoja. Olin erittäin seipäässä.

Maanantai meni koko lailla toipuessa, vaikka taisin mä punkkua siitä lipitelläkin.

Tiistaina tultiin takas ja tottakai mä olin taas kovassa flunssassa. Onneksi se on nyt mennyt jo ohi ja lauantaiset treeniksemme pikkujoulut eivät pilanneet hyvällä mallilla ollutta toipumistani vaan alan olemaan aika hyvässä kondiksessa jo.

No joo...tulipa aikamoinen ripuli tän tekstin kans...viel vois periaatteessa jatkaa, mut en taida jaksaa. Lopetan siis tähän ja meen hakeen kaapista jotain nassutettavaa.

Elo