IRC-Galleria

PRP

PRP

Pieni rumpalipoika - se TV:stä tuttu playback-sellisti

Blogi

- Vanhemmat »

Nyt on rankkaaTiistai 25.09.2007 04:45

Tekee mieli viinaa!

Ei mulla muuta.

Katko jatkuu - puolivälin krouviMaanantai 24.09.2007 15:48

Yllättävän kivuttomasti on katko mennyt. 18 päivää takana ilman alkoholia. Paitsi, että yks pikku haksahdus tapahtui 16.9., kuin Andylle konsanaan. Mutta silloinkin määrä oli niin mitätön, etten ollut ollenkaan humalassa. Muutamana päivänä olisi kyllä känni tai edes muutama keitto maistunut.

Vielä olisi jäljellä 16 yötä jouluun. Ei paha.

Sen oon kyl huomannut, että lihakset on olleet vähän vetreemmässä kondiksessa ja väsymystäkään ei ole ollut aivan niin paljon ilmassa.

Keskiviikkona ja perjantaina on kyllä kovat paikat, kun ohjelmassa olisi ensin Nitrokiss Gloriassa ja Bleak Virginissä. Mutta tunnetusti itsekurini on kova, kuin karjalan mänty, joten eiköhän noistakin selvitä.

Tänään treenit Fokkerilla. Mekin päästään niin vähän treenaamaan, että soittohaluja ei tarvitse paljon kutitella, kun treenikselle asti pääsemme. Huomenna ajattelin käydä treenailemassa itsekseni hieman taas pitkästä aikaa.

Eka päiväkirjamerkintä...Perjantai 14.09.2007 22:07

joten pidetään homma pienimuotoisena.

Kummatkin viikonlopun yöt menee duunissa. Luvassa on todennäköisesti vauhtia ja vaarallisia tilanteita.

Aloitin viikko sitten ensimmäisen katkon koko elämäni aikana. Tarkoituksena on kokeilla, miltä tuntuu kuukausi kokonaan ilman alkoholituotteita. Em. sotii vahvasti sloganiani, "Musiikkia suurella sydämellä, ei siis rahasta, vaan rakkaudesta viinaan", vastaan, mutta katotaan miten menee. Viimeksi oon ollu kuukauden juomatta yhtä soittoa n. 15 vuotta sitten.

Tänään tuli liksa ja kyllä se sitten menikin. Törkeä pinkka kaiken maailman laskuja. Noh, onneksi marraskuisen Dublinin reissun maksaminen tuntui sentään jollain tasolla mukavalta. Mutta nyt pitää mennä tienaamaan talven varalle viinamasseja.

Adios.
- Vanhemmat »