IRC-Galleria

PRP

PRP

Pieni rumpalipoika - se TV:stä tuttu playback-sellisti

Loman odotteluaKeskiviikko 07.11.2007 01:54

Torstaina alkaisi loma. Sitä oonki täs venaillu jo useemman viikon. Pari viikkoa saa olla veke duunikuvioista ja pientä reissuakin siinä on luvassa. Eli lähden parin frendin kans Dubliniin viideks päiväks. En itseasiassa oo siellä aiemmin käynytkään, joten ihan mielenkiintonen reissu varmasti tulee. Aika paljonhan voisin kuvitella alkoholinkin näyttelevän osaa tolla reissulla, mutta tokko sitä jaksaa kovin raivolla noin montaa päivää juopotella. Varmaan jotain keikkoja käydään kattomassa ja jos siellä jotain perusnähtävyyttä löytyy, kai se täytyy tsekata joku sellanenkin. Oishan siel toka vika rallin osakilpailuki, mut ei varmaan jaksa mennä seisoon jollekin vitun pellolle sateeseen.

Alakerran naapurini on muuten puoliksi Irkku ja se tossa jo aikaa sit heitti ihan hauskan läpän ku kerroin lähteväni marraskuun puolessa välissä Dubliniin. Se tokas, että "jos sulla ei oo vielä goretex-vaatteita, on nyt sopiva hetki alkaa hankkimaan" ;D Eli sää on siellä varmaan vitun paska koko ajan. Mut niin se on tääl Hertsigan rannaski, et sama se. Sitäpaitsi vanhaa sanontaa mukaillakseni: "Kun juo baarissa viinaa, ei ole väliä sataako ulkona vai ei".

Fokkerin kans on yritetty vääntää uusia biisejä ja sovittaa aikatauluja yhteen, et päästäis joskus treenaankin. Nyt näyttäis, et seuraavan muutaman viikon aikana saatais parit per viikko. Ja olishan tos 24. päivä treeniksemme Sound Innin pikkujoulut Rocktownissa, jossa luvattiin vetää setti. Ja vika päivä ollaan Edwardin ja jonku kolmannen orkan kans Libertes jumpal.

Et sellasta. Vähän tekis mieli brenkkuu, mut duuniin taas huamen. Tai ehkä mä ohuet siivut brändyä sittenki : )

Adios.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.