IRC-Galleria

Paha_Asia

Paha_Asia

Huumorintajuton kukkavittutäti.

Uusimmat blogimerkinnät

dippadappadaiLauantai 29.04.2006 01:08

Perjantai :> Vihdoinkin. Istun kotona(oulun kotona) ja koitan keksiä et mitä sitä touhuilis ku kulta on saunaillassa ja kartinkia ajelemassa. :P Kaveri kävi tossa mutkan ja poristiin kakkaa yms. Sain jopa siivottua tän kämpän :D Jos teette ruskeeta kastiketta, ÄLKÄÄ jättäkö sitä kattilaan. Ties kuin kauan tuoki oli tuossa seissy, yök. Äklöä. :P Mut tiskasinpa senki sitte.

Pitäs keksiä jotain aktiviteettia... :S Tylsää. Toiv. huomenna keksis jottain tekemistä, ku kultaki on kotona. :) Tai sit vain völläis soffalla ja kattos telkkua.

Selkäki alkaa olla jo parempi, ei oo enää kovin kipeä... Ärsyttävä sukuvika, paska selekä. :S

SorryKeskiviikko 26.04.2006 20:30

Oli pakko tehdä yksi juttu, niin on parasta kaikille ja elämä helepottuu kummasti. Tehkääpä muutki RADIKAALEJA RATKAISUJA ;D Suosittelen lämpimästi. Nyt voi hyvillä mielin vääntää ruotsin yo-vihkoa ja kuviksen työtä. :)

[Ei aihetta]Keskiviikko 26.04.2006 01:44

Ärsyttää. Masentaa.Ressi ja vituttaa. Väsyttää. Haluais vaan nukkua viikon putkeen, olla tapaamatta ketään ja muutenki. Oon niin vittuuntunu ihmisiin, tää rotu on vaan niin helvetin pösilö. Ärrr... Ei jaksa. Hirveen vaikeeta muistaa et mitä saa sanoa ja mihin, enkä mie tunnetusti ole hyvämuistinen. Mutta toisaalta, ongelmat ei oo tällä kertaa lähtöisin minusta niin mitäpä tuota turhia ressailemaan... Kai. Jos jatkais yo-vihkojen tekemistä taas jälleen kerran ni sais ne maybe tehtyäki tällä viikolla.

[Ei aihetta]Tiistai 25.04.2006 03:24

On se elämä niin helvetin kummallista ja hankalaa ko siitä tehhään helevetin kummallista ja hankalaa. Mutta no, pitää olla tyytyväinen että ees on se elämä... äm-irk niiq.

Tappeleminen on muute aika helvetin kivaa tiättekö. Vituttaa niin paljo että ihan naurattaa. :D

Kerro sitte ku tääki pitää poistaa.

ircquotesSunnuntai 23.04.2006 23:28

<Totoro> Jos ihoa kiristää, sitä pitää voidella tiikeripalsamilla.
<Totoro> Se tehoaa nopeasti, koska muussattu tiikeri on aika vahvaa.
<Totoro> - Hege 6 v.
<Etsija^> jos corolla kulkee huonosti, pitää pakoputkeen porata reikä.
<Etsija^> sitten se kulkee kovemmin, koska siinä on kovemmat äänet.
<Etsija^> -Pena 19v

sunnuntaitSunnuntai 23.04.2006 19:25

Taas niin tyypillinen sunnuntaifiilis ko vaan olla ja voi. Vituttaa ja hajottaa. :S Huomasin että aika menee hirveetä kyytiä, kohta pitäs olla tehtynä vaikka sun mitä koulujuttua ja kohta on koeviikko ja kesäloma ja argh! Tulee kiire ja sitte tulee ressi ja sitte en taas tykkää elämästä. :D

Oon muistellu tässä menneitä taas... Pitäs antaa olla, mutta toisaalta pitäs selvitellä välit kaikkien kans, ei sitä koskaan tiiä että mitä tulee tapahtumaan, vaikka kuolla kupsahtaa ja sit jää jotain tekemättä, pyytämättä anteeksi tms. Ei vaan jaksais repiä kaikkia vanhoja haavoja auki... Mut ehkä sitten selvittelen taas asioita ku jaksan.

Vois ruveta vääntään noita YO-vihkoja...

mieti sitä.Torstai 20.04.2006 22:19

Minä olen tyttö, joka potkaistiin pois kotoaan, koska tunnustin äidilleni olevani lesbo.
Minä olen prostituoitu, joka työskentelee kaduilla, koska kukaan ei ota töihin transseksuaalista naista.
Minä olen sisar, joka puolustaa homoveljeään piinallisten, kyynelten täyttämien öiden läpi.
Me olemme vanhemmat, jotka hautasivat tyttärensä kauan ennen hänen aikaansa.
Minä olen mies, joka kuoli yksin sairaalassa, koska kumppaniani, jonka kanssa olin ollut kaksikymmentäseitsemän vuotta, ei päästetty huoneeseen.
Minä olen ottolapsi, joka herää painajaisiin, joissa minut viedään pois kahden isäni luota, jotka ovat ainoa rakastava perhe, joka minulla on ikinä ollut. Toivon, että he voisivat adoptoida minut.
Minä olen yksi onnekkaista, luulisin. Selvisin hyökkäyksestä, joka jätti minut koomaan kolmeksi viikoksi ja vain vuoden päästä pystyn luultavasti kävelemään taas.
Minä en ole yksi onnekkaista. Tapoin itseni vain viikkoja ennen lukiosta valmistumista. Taakka oli yksinkertaisesti liian raskas kantaa.
Me olemme pari, jotka saivat kiinteistönvälittäjän kannoilleen, kun hän sai selville, että halusimme vuokrata yksimakuuhuoneisen asunnon kahdelle miehelle.
Minä olen henkilö, joka ei ikinä tiedä kumpaa vessaa minun pitäisi käyttää, jos haluan välttää henkilökunnan kutsumisen paikalle.
Minä olen äiti, joka ei saa edes tavata synnyttämiäni, hoitamiani ja kasvattamiani lapsia. Tuomioistuin sanoo, että olen epäsopiva äidiksi, koska asun nykyään toisen naisen kanssa.
Minä olen kotiväkivallasta selviytynyt, jonka tukijärjestelmä yhtäkkiä viileni ja etääntyi saatuaan selville pahoinpitelevän kumppanini olevan myös nainen.
Minä olen kotiväkivallasta selviytynyt, jolla ei ole tukijärjestelmää, jonka puoleen kääntyä, koska olen miespuolinen.
Minä olen isä, joka ei ole koskaan halannut poikaansa, koska minut kasvatettiin pelkäämään kiintymyksen osoittamista toisia miehiä kohtaan.
Minä olen kotitalousopettaja, joka halusi aina opettaa liikuntaa, kunnes kuuli vain lesbojen tekevän sitä.
Minä olen mies, joka kuoli lääkärien lakattua hoitamasta minua heti, kun he saivat selville minun olevan transseksuaali.
Minä olen henkilö, joka tuntee syyllisyyttä, koska uskoisin voivani olla paljon parempi ihminen, jos minun ei aina tarvitsisi välittää yhteiskunnan minua kohtaan osoittamasta vihasta.
Minä olen mies, joka lakkasi käymästä kirkossa, ei koska en usko, vaan koska sen ovet suljettiin minun kaltaisiltani.
Minä olen henkilö, jonka täytyy piilotella sitä, mitä tämä maailma tarvitsee eniten: rakkautta.

Ole kiltti ja postita tämä edelleen, jos uskot homofobian olevan väärin.

[Ei aihetta]Tiistai 18.04.2006 17:19

Voi vittu että tää sairastaminen on perseestä!! Taas melkeen 38 astetta kuumetta. Voi helevetin helevetin HELEVETTI! Just mun tuuria olla ensinnäki lomalla kipiänä, ja sitte vielä kotona kipiänä ja saaha poissaoloja ja jäähä jäläkeen ja ARGH. Ressi. Vituttaa niinku pientä oravaa jonka käpy oli jäässä.

HurrrSunnuntai 16.04.2006 16:08

Aaaah, sitä alkaa tervehtyä jo. :> Ukko on vielä hiukka kuumeinen, mutta ei se mtn.... Kyllä se siitä paranee. Onneksi sillä ei ruvennu huiteleen kuume missään neljässäkympissä niinko mulla perjantai-iltana... :S

Oli muheva herätys aamulla. Selkälihakset ja perselihakset ja niska aivan totaalisen jumissa. Kiva kiva jee jee ;< Sen siitä saa ku kaks päivää makkaa reporankana sohvalla/sängyssä... :|

Mie inhoan noita Jampan parvekelaseja. Oikeasti, partsilla haisee kummalliselta(ummehtuneelta?) ;< Jag tycker inte.

Läpä läpä lässyn lää, vois mennä syöpöttelemään aamupalaa..

Rok rok!Perjantai 14.04.2006 21:52

Oltiin eilen Jampan ja Rainen kans kattomassa Pisaraa Babaossa. Ei kysytty papereita, oon rupsahtanu ;< :D Oli aivan mahtava meininki kyllä, upea keikka alusta loppuun asti ja loppuhuipennuksena yleisöki pääsi laulamaan lavan eteen laulajan kanssa ^^ Todella hienoa oli :> Onnistunut ilta, vaikka väsyttiki loppuillasta paljon...

Nyt oonki sitte kuumeessa ja huono olo on. :S Aamulla heräsin ko paleli ihan helevetisti vaan... Oliki jtn 39 astetta kuumetta. Kiitos Krisu kuumemittarin lainasta. :)

Nyt koittas parannella itteään ku on yksin kotona ku ukko lähti käymään mutkan Jäälissä(ylläri) ja muuta sellaista, niin jaksais sitte ehkä illalla tehä muutaki ko olla ja maata ja haista pahalle :D