IRC-Galleria

Paha_Asia

Paha_Asia

Huumorintajuton kukkavittutäti.

Uusimmat blogimerkinnät

Blogi

- Vanhemmat »

Paha oloKeskiviikko 30.11.2005 20:04

Hei, minäkin olen ihminen! Hei, minullekkin voi puhua! Hei, minäkin haluan tulla kohdelluksi tasavertaisesti muiden kanssa! Hei, huomaa mut!!

Siinä. Vituttaa. Kuolkaa pois. *angstviilnyyh* Ei vain jaksa ymmärtää mikä oikeen on vikana. Saa kai ihminen omat mielipiteensä ilmaista perustellusti, ilman että leimataan hulluksi? Mutta jos tämä johtuu siitä etten ole sopivan näköinen, niin se ei todellakaan ole minun ongelmani, mitähän lie kertoo ympäristöstä... En edes haluaisi olla tylsä ja typerä barbienukke.
Voi että kun se olisikin helppoa. Sitä sortuu liian usein elämään haaveissa ja tulevassa. Joskus leikittelyni menee vuosien päähän, joskus vain viikonloppuun. "On niin helppoo tyytyy siihen mitä on", haluan kaiken tai en mitään. En tyydy armopaloihin, mikä sinällään voi olla jopa typerää.Ehkä minä pian saankin kaiken... Ihan kaiken mistä olen aina haaveillut. Ja opin odottamaan vaikka se tuottaakin tuskaa. Olenhan jopa oppinut vihdoin ja viimein että mitä se rakkaus on. Kiitos siitä tiedätkylläkuka. <3

Joskus kuitenkin tuntuu että olen saanut liikaa ja liian nopeasti, mutta päivääkään en vaihtaisi pois. Mitään en kadu, eikä minulla ole syytäkään, koska en ole tehnyt mitään väärää. :) Ja jos joku niin kokee, olen syvästi pahoillani. Pyydän anteeksi jos minulle tullaan sanomaan että mitä olen tehnyt väärin, ja saan ehkä jopa mahdollisuuden selittää. Mennyt elämä on mennyttä,mutta joitakin asioita ei saa pyyhittyä mielestä ja joitain asioita menneessä todellakin kadun. On sitä kuitenkin kasvanut ihmisenä tässä viimeisen puolentoista vuoden aikana... Erityisesti viimeisen 7kk:n aikana... :) Puhjennut suorastaan kukkaan... ;)

[Ei aihetta]Maanantai 28.11.2005 17:29

Fauneria ei enää ole.
Lepää rauhassa ukkoseni, nyt ei yskitä enää...

Paatoksella.Sunnuntai 27.11.2005 20:14

Voisin alkaa tässä luettelemaan kaikenlaisia kliseisiä sananparsia joilla kuvaillaan lunta, talvea ja joulua,mutta sen sijaan ajattelin esittää oman näkemykseni.

Lumi. Taivaalta sataa metritolkulla valkosta, vetistä, kylmää sontaa. Ja sitä saa sitten katella iät ja ajat. "Puhtaan valkoinen" lumivaippa. Onko kukaan koskaan nähnyt oikeasti puhtaanvalkoista tienpiennarta? Jos en ole värisokea, niin se taitaa olla enemmänkin mustaharmaapaskanruskea. Ja tottakai siellä täällä on kirkkaankeltaisia (koiran?)kusiläiskiä. Ja toki aamusella on aina niin mukavaa koittaa rämpiä kouluun metrihangessa.

Talvi. Kylmää, edellämainittua lunta, synkkää ja pimeää. Lehdettömät puut on jotenkin niin lohduton näky. En osaa sen kummemmin selittää että miksi. Ehkä niiden tummuus lisää pimeyttä ja synkkyyttä entisestään. Mielenkiintoista kun aamulla kouluun/töihin lähtiessä on pilkkopimeää, ja sieltä tullessa on pilkkopimeää. Ja kylmä. Ja sitä valkoista paskaa sataa. Tai sitten on -30 astetta pakkasta. Ulos lähteminen on työn ja tuskan takana, pitää muistaa laittaa ainakin yhdet välihousut farkkujen alle, polvisukat, säärystimet, villasukat, villapaidan alle lyhythihanen ja pitkähihanen, ainakin kahdet lapaset ja ainakin yksi pipo, ellei jopa kaksi. Ja silti on kylmä.

Joulu. Lempiaiheeni. Mikä ihme siinä viehättää? Ruuhkat kaupoissa, ei toivoakaan että saisit äkkiä haettua sen maitopurkin, jotta saat aamukahvit juotua. Jonot kiertää puoli puotia. Kiireisiä, stressaantuneita perheenäitejä jotka litistävät tämmösen huonokäytöksisen ongelmanuoren kärryjen väliin. Ja joka helvetin joulu ihmiset ronttaa mulle tyhjänpäiväistä krääsää, jota en alun alkaenkaan halunnut, ja sitten pitäisi vielä vetää tekohymy korvasta korvaan ja olla kiitollinen. Ei, ei ei. Pitäisi saada kaverit lupaamaan etteivät osta minulle joululahjoja, koska en itsekkään jaksa lähteä kiertelemään kauppoja etsiäkseni tyhjänpäiväistä krääsää. En ole vielä onnistunut.
Ja joululaulut alkaa muuten soida ärsyttävän aikaisin kaupoissa, ja ne soi vielä tammikuussakin. Ja ne iänikuset joulupiirretyt... Okei, onhan se hemmetin lumiukko-piirretty jo perinne, mutta se pitää joka helvetin joulu esittää, vaikka siinä ei ole tasan tarkkaan mitään ihanaa. Ja toisella kanavalla penskat soittelee joulupukille. Onko sekään nyt sitten oikein, että valehdellaan mukeloparoille niin häikäilemättömästi.

Sormet on kohmeessa, ei kykene enää kirjottamaan. Olen puhunut.

[Ei aihetta]Keskiviikko 23.11.2005 19:54

BLAAA! Koeviikko alkaa. Huomenna. Kusee taas kaikki :| hermohermohermostuttaa. No, kaipa se tästä. Käytiin Amin kans shoppa shoppar ja löyty ehania juttuja :> kerranki löysin sopivia housuja. :> Kirpparit roks oikeastikkin. Paitsi että löin kipeästi pääni pöydän kulmaan :( toiv. ei tule kuhmua, vaikka "tässä naamassa arpikin kaunistus olisi"... :D

TiistaivilliTiistai 22.11.2005 18:17

Maanantai ja tiistai on viikon pahimpia päiviä. Maanantai siksi ku se nyt sattuu olemaan maanantai, mut tiistai siksi että joutuu mädäntymään koulussa 15.20 asti. :| No, oli hassua matikantunnilla kuitenki taas. Kiitos Amin <3 <3 "Se on VENE!" ;)

Kuuntelen Ridgeä ja repeilen. Tom Jones-saundi, uumama. Oon kohta fani. Ja kaunarit on oikeasti ihan must.

Voisko joku tehä musta semmosen kunnon meganörden joka pääsis matikankokeen läpi?

IkäväMaanantai 21.11.2005 00:02

Se on tunne, joka repii ja raastaa. Sydän käpristyy pienen pieneksi mykkyräksi ja tuntuu hajoavan hiekansirun kokoisiksi sirpaleiksi. Seuraavaan kertaan on niin pitkä aika.. En jaksa odottaa seuraavaa yötä, jolloin pääsen rakkaan kainaloon nukkumaan, seuraavaa aamua jolloin saan herätä pieniin suudelmiin niskassa, tai sitä kun yöllä herään vain katsomaan toista, toisen unta ja silittelemään toisen poskea. Pienesti kuiskaan ne kolme pientä sanaa, jotka aamulla saan kuulla takaisin...Itkettää. En osaa nukkua ilman sua. Rakastan sua. Kärsin ilman sua...

Huomenna.Tiistai 15.11.2005 16:39

Aina huomenna. Teen huomenna sitä, teen huomenna tätä. Ja sitä huomista ei koskaan tule. Aina lupaa että huomenna olen parempi ihminen, huomenna. Koska se huominen tulee? Kertokaa minulle se.

Se siitä mietiskelystä.

En jaksa. Päätä särkee. Lähdin aikasemmin koulusta sen takia ku alko näkyä siniviherkeltapunapsykedeliapisteitä silmissä. Se oli karmeaa. Ihqpihq hintahtava hissanope antaa mun tehä yhteiskuntaopin kokeen aikasemmin. Vähänkö on kannattavaa pitää hyvät välit siihen. Vaikka inhoankin sitä ko se teettää ryhmätöitä ja tekee huonot muistiinpanot. Pitäs jaksaa siivotakki. Lupasin eilen että huomenna, mutta huomennahan tapahtuu aina kaikkea repäisevää. Huomenna on mielenkiintonen päivä. Ja vitunposket sanon mie.

Niin joo. Eilen tapahtu hauskoja. Yks afrikkalainen setä pyys mua Afrikkaan.Ja jopa päin naamaa ihan niinku oikeessa elämässä(sitäki muuten on). En lähteny. Pelkään nyrkin kokosia hämähäkkejä.

pisteMaanantai 14.11.2005 20:35

4 paria uusia kenkiä. Rakastan kirppareita. 1€ per pari. Olen onnellinen. Vähästä tyytyväinen lapsiparka. Viettien armoilla yms kakkakikkaretta. :P

Miehet on muuten perseestä. Ne on kamalan vaikeita otuksia.

Joku f*n teksti?Lauantai 12.11.2005 00:57

Päiväkirja. Blaah. Ostin tänään kahet kengät <3 lovetan <3
- Vanhemmat »