IRC-Galleria

Paha_Asia

Paha_Asia

Huumorintajuton kukkavittutäti.

Uusimmat blogimerkinnät

[Ei aihetta]Perjantai 25.01.2008 14:56

Eeeehelevetti tätä mäihää :D Nissani levesi keskellä moottoritietä, syy tuntematon. Joten Jamppa kulkee Caarinalla töihin. Helevettiläinen, olisin tännään voinu rontata tavaraa uuteen kotiin jos olis molemmat autot kulkevia kapineita :D Ärsyttävvää.
Vähänkö tykkäilen uuesta kämpästäni :> Hyvästi paskat naapurit, joku muu saa kuunnella teijän musisointia, kännikaraokea ja paskoja biisejä <3

[Ei aihetta]Keskiviikko 23.01.2008 19:56

Caarina-paralla on putki katki &lt;itku&gt;

[Ei aihetta]Lauantai 19.01.2008 16:53

Hihii, enää viikko tarvii sietää ääliönaapureita, ääliönaapureiden pippaloita ja ääliönaapureiden surkeaa musisointia!! \o/
Ja nyt mun ei tarvi sietää lastulevyhirvitys-kirjahyllyä, sain sen lykättyä uuteen ja rakastavaan kotiin, buahhah. Joku päivä jos pääsis Ikeassa käymään, niin ostelis sieltä kivoja, oikean värisiä ja oikeanlaisia huonekaluja. Onneksi on millä mällätä ;) Lahjoitin muutamia tavaroita ja vaatteita jo Tanjalle, ihanaa ku näkee että toiselle tulee hyvä mieli :) Me likes.
Uuessa paikassa menee oikein hyvin, keskiviikkona menen palkalliseen koulutukseen, elikkäs leikkimään veikkauskoneella päiväksi. Tirsk. Saa nähä menenkö kaupunkiin loskalinjojen palvelulla vai uljaalla carinalla... ;) Mää niin tykkään tuosta kiesistä :) Vaikka ohan se aika järkyttävän ruma, jos sitä tarkemmin kattoo. Niin ruma, että se on jo hieno :D

[Ei aihetta]Lauantai 19.01.2008 12:30

kuka salkkareista oot...


Aaro Vaalanne
[ ] Olen mielipuoli
[ ] En tee melkeen koskaan virheitä
[x] Minulla on pakkomielteitä
[x] Laitoin pienenä kaikki syyt veljeni niskoille
[ ] Osaan kadota täydellisesti
2

Ami Vainio
[ ] Harrastin joskus nyrkkeilyä
[ ] Olen talonmies
[ ] Minulla on lapsi
[ ] Minulla on/ollut rastat
[ ] Käyn salilla
0

Eero Vanala
[ ] Minulla on paha veli
[ ] Minä olen hyvis
[ ] Änkytän
[ ] Olen sönkkö
[x] Minulla on pitkät hiukset
1

Elina Taalasmaa
[ ] Äitini on kana
[ ] Minulla on lapsi
[ ] Minulla on punaiset hiukset
[ ] Asun / olen asunut vanhempieni luona vielä aika vanhanakin
[ ] Omistan/ olen omistanut jonkun yrityksen


Heli Sievinen
[ ] Olen lesbo
[ ] Olen hikke
[ ] Rakastun opettajiin :'D
[ ] Läheiseni on kuollut
[ ] Itken aika usein


Ismo Laitela
[ ] Minulla on/oli pelihimo
[ ] Olen asunut asuntolassa
[ ] Olen pettänyt kaikki kaverini
[ ] Ja nyt minulla ei ole ketään
[x] Olen säälittävä
1

Jenni Vainio
[x] Olen blondi
[ ] Olen kaunis
[ ] Olen joutunut linnaan syyttömänä
[ ] Minulla on lapsi
[ ] Minulla on sisko, joka näyttää pojalta
1

Juulia Autio
[ ] Minut on adoptoitu
[ ] Vanhempani maksavat lähes kaiken minulle
[ ] Olen aika haka autojen korjaamisessa
[ ] Lopetin koulun kesken
[x] Minulla on sisko
1

Kari Taalasmaa
[ ] Olen remonttireiska...
[ ] ...En kuitenkaan ole niin hyvä työssäni mitä annan olettaa
[ ] Asun isäni luona
[ ] Olen ollut vankilassa
[ ] Teen hämärähommia
0

Lasse Sievinen
[ ] Esitän kovaa miestä...
[ ] ...Mutta todellisuudessa olen aika herkkä
[x] Lenkkeilen..
[ ] Ja käyn myös salilla
[ ] Matkustelen / olen matkustellut paljon
1

Laura Kiviranta
[x] Rakastun aina sinisilmäisesti
[ ] Olen huono äiti
[ ] Olen juristi
[ ] Minulla on poika, joka asuu ulkomailla
[ ] Tyttöni on gootti
1

Maarit Salin
[ ] Olen/olin juoppo
[ ] Lapseni ja lapsenlapseni juovat myös
[ ] Minulla on otsahiukset...
[ ] ... Eivätkä ne sovi minulle
[ ] Olen aika vanha
0

Niko Vainio
[ ] Puhun ärsyttävästi
[ ] Olen tukioppilas
[ ] Olen ihastunut parhaaseen kaveriini
[ ] Harrastan uintia
[ ] Olen homo/ homomainen
0

Noora Autio
[ ] Minulla on mustat hiukset
[ ] Harrastan valokuvaamista
[ ] Minulla on sisko
[ ] Olen asunut ulkomailla
[ ] Asun siskoni luona??
0

Oona Kiviranta
[ ] Olen gootti
[x] Luen mangaa
[x] Katson animea
[ ] Kawaii!
[x] Äitini ei pidä vaatteistani
3

Ossi Puolakka
[ ] Olen steriili
[ ] Olen pleijeri
[ ] Minusta ei ole isäksi
[ ] Ajattelen vain itseäni
[ ] Olen ilkeä
0

Paula Sievinen
[x] Olen sekaisin
[ ] Olen ollut hoidossa
[ ] Tyttöni on kuollut
[ ] Minulla on mustat hiukset
[ ] Rakastan romantiikkaa
1

Romeo Aro
[ ] Minulla on lapsi
[ ] Minulla on mustat hiukset
[ ] Pikkutytöt hullaantuvat minuun
[ ] Teen hämärähommia
[x] Seurustelen
1


Salla Mattila
[ ] Olen sössöttäjä
[x] Juoruan aika paljon
[ ] Kaikki pitää olla tiptop
[x] Valitan jos joku ei ole hyvin
[x] Hanipöö!:DDDDDDDDDD
3

Seppo Taalasmaa
[ ] Olen julkkis...
[ ] Mutta en halua julkisuuteen
[x] Paras kaverini petti minut
[ ] Minulla on sydänvikoja
[ ] En käy töissä
1

Sofia Salin
[ ]Olen teini
[ ] Tapailen nettituttavaa
[ ] Asun/ olen asunut hoitolaitoksessa
[ ] Isäni juo
[ ] Asun mummoni luona
0


Oon Salla-Oona -sekotus :P

[Ei aihetta]Perjantai 18.01.2008 05:03

[Ei aihetta]Maanantai 14.01.2008 20:04

Eiii jumalauta että hävetti töissä :D Kyssyin tupakinostajalta papereita ku se näytti mun mielestä siltä että vois olla hiinä ja hiinä 17, ni se oliki mua 2v vanahempi &lt;virne&gt;
Niijja mää ajjoin autolla enkä ees kuollu. :> Enkä eksynykkään ainaskaan pahasti x) Carinaki hörähti aamulla oikeen ilosesti käyntiin vaikka oliki pakkasta. Ihqpihq pikkuinen amisrassi &lt;sydän&gt;

[Ei aihetta]Lauantai 12.01.2008 18:22


Naisen vuosi -näinhän se menee:

*Tammikuu* Kaduttaa, että menin syömään itseni ähkyksi kinkuilla ja rosolleilla ja suklailla ja tortuilla ja pipareilla ja... en voi edes ajatella, mitä kaikkea jouluna söin! Ihanaa, että se on ohi. Tipaton ja herkuton tammikuu, täältä tullaan! Liityn salille ja rupean jumppaamaan. Aivan ensimmäiseksi käyn spinningissä polkemassa nesteitä pois. Tuntuu, kuin polkisin koko tunnin vain ylämäkeä. Tunnin jälkeen voisin uida omassa hikilammikossani. Mutta olo on virkistynyt - seuraavaan päivään. Tuskin pääsen aamulla sängystä ylös kipeine pakaroineni ja reisineni. Vaa'alla näkyy vain 200 gramman painontiputus. Pakko jatkaa rääkkiä.

*Helmikuu* Tammikuun lopussa oli mahtavan kevyt fiilis! Kaksi kiloa nestettä ja kaksi läskiä sulivat kiitettävän nopeasti. Mutta nyt ei jaksaisienää jumpata. Käyn hiihtämässä kerran, mutta siihenkin loppuu innostus. Kai se hyötyliikuntakin kuluttaa kaloreita? Kolaan lumet pihalla ja tarvon kerran kauppaan. Äh, miksi vaivautua kokkaamaan iltaisin, kun pikaruokakin on keksitty! Talvi ei tunnu loppuvan koskaan. Tumma suklaa ja punaviini helpottavat oloa - niissähän on niitä terveellisiä flavonoidejakin!

*Maaliskuu* Kaupassa on ihania kevätvaatteita. Ostan kokoa 38, sillä olen päättänyt laihduttaa viime kuussa lihomani kaksi kiloa ja vielä pari kiloa siihen lisää. Onneksi naistenlehdessä on minulle täydellinen ohjelma: "12 viikossa rantakuntoon". Laitan Halle Berryn kuvan jääkaappini oveen ja päätän, että alan taas käydä jumpissa.

*Huhtikuu* Kahden viikon jälkeen dieetin aloittamisesta olen laihtunutvaivaiset 500 grammaa. Ostamani vaatteet kiristävät yhä pahasti ja housut juuttuvat polvista kiinni. Masennun niin, että sorrun taas herkuttelemaan. Onneksi uudessa naistenlehdessä on ohjelma "8viikossa rantakuntoon". Otan itseäni niskasta kiinni ja alan taas käydä body pumpissa, kiinteytyksessä, muokkauksessa, body pumpissa, muokkauksessa, kiinteytyksessä...Iltaisin sovittelen vaatteita.

*Toukokuu* Treenaaminen sujuu kuin tanssi! Olen suunnitellut päivän ruokailuni huolellisesti niin, että syön kolmen tunnin välein aina jotain,kuten raejuustoa ja pari hedelmää. Solariumista hankin kauniin pronssisen rusketuksen. Iltaisin sovittelen vaatteita, joista housut menevät jo jalkoihin, vaikkakaan vetoketju ei vielä yllä kiinni. Loppukuustaolen selvästi hoikistunut, mutta selluliitti näyttää järkyttävältä reisissä ja pepussa. Varaan ajan selluliittihoitoon, jonka pitäisi silottaa muhkurani, mutta se silottaa ainoastaan muhkurat lompakostani. No, nyt käärittynä.

*Kesäkuu* Näytän kauniilta ja hoikalta serkkuni häissä, missä on mahtavapitopöytä. Sen kruunaa ihana kakku. Samppanja virtaa. Juhannuksena grillaillaan ystävien kesken - tarjolla on mm. grillikylkiä, makkaraa, perunasalaattia ja siideriä. Ehdimme toki järjestää grillibileet ennen yötöntä yötäkin. Tarjolla on mm. grillikylkiä, makkaraa, perunasalaattia ja siideriä. Eikä kesä maistuisi miltään ilman kahden pallon jäätelöitäauringossa käyskennellen!

*Heinäkuu* Kolmet grillibileet (grillikylkiä, makkaraa, perunasalaattia ja siideriä). Alkaa olla hieman huono omatunto. Yhdessä siiderissäkin on jo kaloreita 180 ja olen juonut tänä kesänä ainakin... se joka vanhoja muistelee, sitä tikulla silmään! Sitä paitsi olen syönyt myös paljon mansikoita ja herneitä. Mutta alennusmyynneistä minun on ostettava isompia vaatteita.

*Elokuu* Voi mikä masennus, ulkona on kesän kovin helle, mutta minä raukka pakerran sisätöissä! Livahdan töiden jälkeen suoraan terassille. Loppukuusta on parhaan ystäväni synttärit ja tarjolla on kermakakku, ihania piiraita ja kuohuviiniä!

*Syyskuu* Olen paisunut ja pöhöttynyt niin, etten voi katsoa itseäni peilistä parkaisematta. Jos minua pistäisi neulalla, niin viina vain suihkuaisi ulos. Nautinnollinen elämä saa loppua ja askeettisuus astua kehiin! Alan käydä lenkillä, sillä en kehtaa mennä jumppiin tämännäköisenä virtahepona.

*Lokakuu* Illat alkavat pimetä. Ei huvita mennä enää lenkille pimeään. Tiesmitä hiippareita siellä vaan olisi puskissa väijymässä. Eikä minulla edes ole veden pitävää ulkoiluasua. Tv ja sipsit houkuttelevat vastustamattomasti. Pian kuitenkin havahdun, kun lehdissä esitellään pukeutumisvinkkejä pikkujouluihin. Apua! Enkä minä mahdu vanhoihin mekkoihin! Spinningillä saan hien taas virtaamaan ja rasvan palamaan.

*Marraskuu* Kriisilaihdutukseni ansiosta olen kutakuinkin päässyt pikkujoulukuntoon. Tässä kuussa niitä on kolmet. Siideriä, punaviiniä, olutta,shotteja, glögiä. Salaattia, piiraita, jouluruokaa. Ja yöllä Hesburgerin kautta kotiin. Krapulapäivinä maistuu pizza. Pikkujouluaikaan ei voi ruveta nipottamaan kaloreista!

*Joulukuu* Joulu on taas, joulu on taas, kattilat täynnä puuroo! Ja pöytä notkuu kaikkia muitakin ihania herkkuja. Saan lahjaksi monta levyä suklaata. Nyt saa nauttia ja rauhoittua. Teen sitten Uutena Vuotena lupauksen, että aloitan ensi vuoden reippaasti ja kevyesti!

[Ei aihetta]Perjantai 11.01.2008 02:02

Osaatko pukeutua kuin OIKEA NAINEN?

http://heavenheart.hopto.org:443/blogi1/?page_id=315 *reps*

[Ei aihetta]Maanantai 07.01.2008 00:27

Uuen vuojen lupauksia 2008:
-Herkuton helmikuu! Ei karkkia mulle :D
-Luppaan, etten päästä elämääni sellasia ihmisiä, jotka ei aiheuta ko harmia. En ala olemaan kenellekkään mikään likasanko, enkä varakaveri.
-Yritän olla kiltti Jampalle &lt;virne&gt; Saa nähä kauanko tuo luppaus kestää!
-Lupaan tehä elukoitten kans enempi asioita.
-Panostan töihin, varsinki tuolla uudessa paikassa! :)

Näillä evväillä!