IRC-Galleria

Paha_Asia

Paha_Asia

Huumorintajuton kukkavittutäti.

Uusimmat blogimerkinnät

[Ei aihetta]Maanantai 31.07.2006 15:24

Kirjoita kymmenen kaverisi nimet, ja käy kysymässä ORAAKKELILTA (http://www.lintukoto.net/viihde/oraakkeli/) kuka on ___? Lopuksi kysy mitä oraakkelilta mitä mieltä hän on sinusta.


1. Satu - Tiivi-Taavi
2. Ami - Ei kukaan.
3. Marru - Itsekeskeinen nirppanokka, joka ei ajattele muita!
4. Tiia - Se pyys etten sano mitään siitä kyselijöille. Siispä muikenen kuin vaari.
5. Jenni - Se iso poika koulun nurkalla.
6. Silja - Maitotyttö tai ainaki joku sen kaveri.
7. Kati - Se on kei!
8. Eve - Isäpuolesi, sillä totuuden täytyy tulla joskus julki. ( :D )
9. Krisu - Se poika joka vei kaikki tytöt peruskoulussa.
10. Raine - Eräs kuuluisa suomalainen mieshiihtäjä. Lupasin olla kertomatta hänen nimeään eteenpäin.


Kuka minä olen? - Olet Matti ja olet unohtanut ottaa dementialääkkeesi.

+++++++++Ekstrana Henna - Rupsahtanut kapakkaruusu.

[Ei aihetta]Perjantai 28.07.2006 03:07

Vittu, moon jtn 30-40 tuntia valvonu, EIKÄ MUA VÄSYTÄ YHTÄÄN!!! Tämä on ihan perseestä.

Uneton yöTorstai 27.07.2006 10:24

En oo nukkunu silmällistäkään. Pyöriskelin 3½ tuntia sängyssä, eikä väsyttäny ei sitte yhtään. Oksetti vain, välillä oli kuuma, välillä kylmä, sitten taas oksetti ja oli paha olo. Kummallista.
Aloin sitte tuossa vähän ennen kuutta käymään laatikoita läpi ja kävin juomassa äiskän kans aamukaffet,kuuntelemassa vinkuvonkukätinää siitä ku en nuku nykysin koskaan, ja jatkoin taas inventaariota. Nakkelin ylimääräsiä julisteita roskiin, säästin Amille muutaman Axl Rosen ja Michael Monroen, jos kiinnostaa?

Ja löysinpä sitten vanhan päiväkirjan, eli toisin sanoen masennuskauden kirjotuksia. En koskaan halua samaan jamaan enää, ku luki sen läpi, niin pukkasi suoranaista paniikkia päälle,ei herranjumala, olis pitäny hakea apua, eikä takertua niinko hukkuva oljenkorteen niihin harvoihin ihmisiin jotka näytti mulle sen, että ne välittää edes pikkuisen. Sinällään pelottavaa, että on pikkutarkasti suunnitellu omat hautajaiset, eikä joukossa ole häivääkään teiniangstia...Ei mitään HIM soimaan ja muovilusikalla ranteet auki -meisinkiä. Muttei kyllä mitään ruusunpunaisia unelmia rakkaudesta ja sen kestävyydestä, prinsessahäistä, kakaroista ja punasesta tuvasta ja mansikkamaasta... Pelottaa vain että vajoan sinne samaan ahdistuksen,pelon ja paniikin suohon mitä sillon oli... Mutta olen mie perkele ollu ovela. Oon pystyny esittämään että kaikki on vallan mainiosti, ja ottamaan semmosen "Julkisten tilanteiden" -naamarin, etten huolestuttais muita. Kai se olis pitäny näyttelijäksi alkaa. Toisaalta, se sitten varmaan omalta osalta pahensi sitä oloa, kun se paha olo purkautu sitten esimerkiksi öisiin painajaisiin->yöt meni valvomisiksi->koulussa väsytti->arvosanat laski ku lehmän häntä,ei mitään kiinnostusta/energiaa lukea kokeisiin tai tehdä läksyjä, saati sitten kuunnella tunneilla. Kaduttaa muuten melko perkeleesti ku ei tullu panostettua,en osaa vieläkään keskittyä ja ottaa itteä niskasta kiinni ja tehä tehtävät ajallaan yms.

Ehkä sitä oloa piti piilotella senki takia,ku aina jos jollekki sen näytin, niin kohta se ihminen katosi mun elämästä tavalla tai toisella. Ehkä sitä vieläkin pelkää? Ja onhan siinä toki sekin uhka, että jos se uskottu ihminen käyttääkin jotain mun kertomaa mua vastaan? Se on jännä homma, että ei sitä ikinä toivu semmosesta jos joku loukkaa oikein pahasti tai tekee jotain pahaa. Sekin kun sitä on ollu niin pössi, että kirjottaa kaiken ylös,mukamas käsitelläkseen asioita, ja erehtyy lukemaan niitä myöhemmin ja kaikki tukahdutetut muistot rupeaa virtaamaan mieleen entistä kirkkaampina. Ala-aste -ajan päiväkirjoja en edes onneksi omista enää, en halua enää törmätä yksityiskohtaisiin kertomuksiin siitä, miten eräät tietyt ihmiset teki miltei joka ikisestä päivästä helvetin, onnistuivat sisällyttämään joka ikiseen kouluaamuun pelkoa ja oksentelua, itkua ja hammastenkiristystä. Eniten teki pahaa se, ku ei tuntunu luokanopettajaa kiinnostavan, "koska niillä nyt on niin hankala tilanne ku päläpälä.niin ja niitten isi on sen ja sen mun kaverin kaveri.Nih.että meneppä nyt rumalaps siitä itkemästä." Selvisinpä perkele kuitenkin, mahtaa vituttaa? Että odottakaapa vaan jos joskus erehytte jotain luokkakokousta rääpimään kasaan, ja erehytte jopa niitä luokan hylkiöitä sinne kutsumaan. Sanon kyllä suorat sanat yhdelle jos toisellekkin MULKULLE. Kyllä, niitä te olette, olkaatten hyvät. Ja en saatana anna anteeksi, en ikinä. Yks on jo pyytäny, mutta kostinpas sillekkin. >:) Ja jos tilaisuus tulee niin kostan muillekkin. Mitenniin ihmisten tunteilla ei saa leikkiä?

Tulipa helvetinmoinen vuodatus, mutta onneks näitä ei lue kukkaan. Ja kyllä kiitos, helepotti. Enkä halua mittään lässynlässyn-kommentteja, ei ole säälinkerjäämistä.

[Ei aihetta]Keskiviikko 26.07.2006 19:31

Helevetti. HIRVIÄ RESSI. Pitäs hulluna saaha asioita aikaseksi kohtuu lyhyessä ajassa. Fakin da fakin fak fakk fakk. Ei periaatteessa voi syyttää ko itteä ko jättää kaikki viimetippaan, mutta hmh. On se kuitenki. Mihinkähän kellonaikaan kantsis mennä inssiin? :D

Vittu. Väsyttää. Käytin iskää kaupassa tännään, sillä on taas selekä paskana. :|

Paistais ees aurinko, mun rusketusrajat häviää.

Kaikkea epäkiinnostavaa soopaa.Maanantai 24.07.2006 02:19

Eilen oli koissunäytskä, Aino-apina oli pn2 ja Lilli-apina ROP-veteraani, Helmi-doggi ei saanu kerta kaikkiaan mittään ko se hoopoili ja dogeissa kasvattajaryhmä oli best in show 2 :) Oikeen tyytyväinen olo.

Oon vaan maannu eilen ja tänään auringossa ja kruisinu, onko ehkä pikkuisen elämän puutetta havaittavissa. Hemmetti. Mutta tuleepa ainaki rentouduttua(=rusketuttua), jos tulee ku HIRVEÄ ressi päällä. Tahon sen ajokortin.

http://www.omatsivut.fi/kisasivu/index.phpPerjantai 21.07.2006 04:34

Olen silitysrauta. :P Voiku mukavaa.

Olet sisäinen tulisielu, vaikka ulospäin näytätkin herkästi viileältä. Jos joku sattuu tulemaan luoksesi väärään aikaan, saattaa heiltä palaa näpit. Et välttämättä kaipaa suuria joukkoja ympärillesi ja viihdyt itseksesi varsin hyvin, mutta jos menet juhliin, menet sinne tyylillä.
Olet tarkka työssäsi ja yleensä jälki on erittäin siistiä. Paneudut työhösi antaumuksella.

Pätee muuten meleko hienosti.

Näinpähän omituista unta.taasTorstai 20.07.2006 17:06

No, siinä oli joku perhe, misä oli semmone ärsyttävä pikkupenska, sit teini-ikäne tyttö ja poika, ja yh-äiti. Sit siihen ilmesty joku niitten sukulainen joka oli raskaana. Ne asu semmosessa navettaa muistuttavassa paikassa maan alla, sinne kuljettiin viemärinkannen tapasesta aukosta, ja niillä oli siellä kaikkia elukoita,koiranpentuja,vuohi,lehmä ja hevonenki näytti olevan. Sit jostain kumman syystä ne keräs vuohenpaskaa ja kyttäs koko ajan sitä niitten vuohta :'D No enivei,sit ko ne oli nuqmassa, ne nukku semmosessa karsinassa kaikki, niin siihen karsinanoven ulkopuolelle ilmesty semmone hohtava ukko pajattamaan saksaksi jotain mainoslauseita, se mainosti lomamatkoja helvettiin. Se muistutti vähän mr. Wonkkaa. Sit joku niistä nakkas sitä vuohenpaskakikkareella niin se suuttu ja usutti jonku semmosen zombiakan niitten tyyppien kimppuun ja se akka oli sitte Courtney Love :'D :'D Eivvv! Mie heräsin just ko se akka löys sen teinixiakan ja sen paksuna olevan akan kylppäristä :< muut se ehti vissiin tappaa.

miniavautuminenKeskiviikko 19.07.2006 03:32

Mien oikeasti käsitä, et miks jokku laittaa kalleriaan kuvia joihin sitte kuvateksti "Hyi, tää on kauhee" tai jotain muuta yhtä mieltä ylentävää. Säälipisteitten kerääminen roks? :D :D :D :D :D
Pick the month (number) you were born in/B]

1----I fell in love with
2----I ate a
3----I smacked
4----I sang to
5----I gave my number to
6----I murdered
7----I shot
8----I gave a lap dance to
9----I choked on
10---I bitched out
11---I had sex with
12---I humped

Pick the day (number) you were born on:

1
A homeless guy
2
your mom
3
a banana
4
a fork
5
a Mexican
6
a gangster
7
a hooker
8
an ipod
9
my best friends boyfriend
10
a goat
11
my dog
12
a ninja
13
the computer
14
a football player
15
my neighbor
16
myself
17
a Jones soda
18
a llama
19
a pickle
20
a stuffed animal
21
a permanent marker
22
my dad
23
a condom
24
my psychiatrist
25
a policeman
26
my brother
27
my sister
28
a baseball bat
29
a DVD player
30
a paperclip
31
my cell phone

Pick the color of shirt you are wearing/B]

White
Because I was high.
Black
Because I was drunk.
Pink
Because I'm NOT homosexual.
Red
Because the voices told me to.
Blue
Because I'm sexy and I do what I want
Green
Because I hate myself.
Purple
Because I'm naked.
Gray
Because that's how I roll.
Yellow
Because someone offered me 1,000,000 dollars
Orange----Because I hate my family.
Other
Because that's how I roll.

Now put that in the subject line and send to all of your friends to make them laugh too!!!
and dont forget to tell me what yours came out to be

[Ei aihetta]Tiistai 18.07.2006 05:36

Näin tässä yks yö unta että Raine muutti tohon roskakatokseen asumaan. Vuokra oli 5€ kuussa ja ilmastointi kuulemma toimii hyvin. :P

Sit olin tokassu joku aamu vaan et "OK!" ko Jamppa oli noussu ylös. Unissaan puhuminen roks. :>

Eipä kummempia oo tapahtunu. Selkä paskana taas.