IRC-Galleria

Paha_Asia

Paha_Asia

Huumorintajuton kukkavittutäti.

Uusimmat blogimerkinnät

LisämietintääMaanantai 27.02.2006 20:17

Ajan kulua toisin sanoen... Onneks huomenna on 15.20 asti koulua ni kuluu aikaki jotenki nopsemmin ko oottelee vaa perjantaita. Ei oo enää kuumettakaan :> Aloin siivoaanki ku oli tylsää... Vein petivaatteet ulos ja siivosin pari kaappia ylimääräsistä tavaroista ja löysin johtoja ja muuntajia joista en tiä et mihin ne kuuluu... :S No, mikäpä siinä. Ollu sillee ihan jees päivä vaihteeksi. Vielä ko jaksas sanakokeeseen lukea ni oispa bueno... Ja jäis vielä jotain päähänki. Ruotsi roks.

Ja oon muute vilpittömän ilone siitä et Suomi hävis eile :>

Imuroimaan ->

PerrrkeleMaanantai 27.02.2006 14:00

Tuli se kuume sittenkin. Aika ei kulu millään. :( Koulusa kuluis sentäs vähän nopeempaa ja kauhee stressi ku ei tiä et mitä sielä käsitellään ja sit on koeviikolla ihan pulassa ja blah. Ei lintsatessa koskaan oo tämmöstä oloa o:)

Näin taas ihan kummallisia uneja. Mie lensin ja nakkelin ihmisiä pullonkorkeilla ja tupakantumpeilla :D Oli hauskaa.

Jabis-sedän bändi on <3

Voi perkeleeeeSunnuntai 26.02.2006 15:36

Sain sitte pikkuveljeltä flunssapaskan. Räkä valluu,kurkku kipiä ja yskittääki. Onneks ei oo kuumetta ainakaa vielä.

Oon 17,69 vuotta wanha. vielä vähän! \o/

Laitoin itselleni uusia kukkia. Ananaksesta sen vihreen töyhtön :D Ihan hassun näkösiä. Toiseen vaa pitää löytää kunnon purkki ku tökkäsin sen palmun kans samaan väliaikasesti.

Mnjaa, mitäs muuta... Oton kans värkkäsin aamulla.Opetin sitä seisomaan, sillä menee vaan istuminen ja seisominen vähän sekasin vielä, mut kyl se tästä! :> Pikkuhiljaa. Onneksi se on silleen fiksu et se ns. ottaa kontaktia. Tyccäilen.

Ikävä raksupoksulaista. <3

Perjantai. <3Perjantai 24.02.2006 15:32

Oli tuskallinen koulupäivä. Pyörin aamuyöhön asti sängyssä ja tuntuu etten oo olleskaan saanu nukuttua. Onneks ei ollu ko 2 tuntia koulua ^^

Oli muksaa porista Jabiksen kans pitkästä aikaa ja ny popitan Reed & Cherryä täällä. ^^ Parempi mieli on jo. Ja vielä seki ku ulkona on reippaasti plussakeli. Kevät tulee... :>

[Ei aihetta]Torstai 23.02.2006 21:06

Whii.Koira oli ihan hassu.Se kulkee jo nätisti hihnassa vaikkei hirveesti oo voinu harjotella ees ku on ollu niin stanan kylmä että se paleltus poloinen. Ja osaa luoksetulonki hienosti. :) Pitäs vielä hioa sitä PAIKKA-käskyä.. :D

Ikäväkohtaus iski. :( No, onneksi ei mee ennää hirveen kauaa ko pääsee kultimurua moikkaan. Ku vaa tuo miu hölömöläinen ei mua unohtas ko se unohtas päänsäki jonnekki jossei se ois kiini siinä. Hupsu vähän vähemmän karvaisempi mieheni on.. <3

Kevät tuli!!Torstai 23.02.2006 17:12

Auringossa on LÄMMINTÄ! Mittarini mukaan 13 astetta ku tuohon paista arska suoraan. :> Räystäät tippuu vettä jne. Kohta on KESÄ!! \o/ Aurinkoki paistaa eikä oo ees piliviä. :)))

Vielä pitäs jaksaa hetkinen odotella että näkee kullan. Lasken vasta päiviä. :) Saa nähdä koska sitä tunteja rupeais laskeskeleen. ;) Mut taijanpas lähteä koiran kans ulkoileen ku harvemmin näin nätti ilma on.

N ♥ J

Mietintöjä.Sunnuntai 19.02.2006 13:29

Heräsin tänä aamuna jo joskus kaheksan aikaan. Makasin hetken aikaa sängyllä ja mietin viimisen vuoden aikana tapahtuneita juttuja... Oon saanu uusia kavereita hirmu paljon, vähän rohkaistunukki ja saanu maailman ihunimman miehen. Kohta tulee vuosi siitä ku eka kerran näin tuon oman mussupossuliinini, toisin sanoen vuosi siitä ku koin ensimmäistä kertaa sen kuuluisan rakkautta ensi silmäyksellä -kokemuksen. Hassua miten aika on menny nopeasti.

Ajatus katkesi enkä saa enempää kirjoiteltua.. :S Jospa menisi sitten leivoskelemaan.

Ööö.Sunnuntai 19.02.2006 02:54

Kummallista miten ihmiset pitää kummallisena jos ei ole huvittunut lähtemään kuuntelemaan listapoppipaskaa ja kattomaan ärsyttäviä ihmisiä(wanhojenpileet). Eeveeveekoo ja ku en oo kultalusikka perseessä syntyny niin pappa betalar sitä kuutta euroa intte.

Oikeen loistavaa ystävänpäivääTiistai 14.02.2006 22:27

vaikka se onkin joka päivä.

Huh huijaa...Lauantai 11.02.2006 23:56

Olipa uskomattoman ihanaa saada nukkua univelkoja vähemmäksi. Vielä ku kulti ois ollu vieressä niin oispa ollu bueno.
Oon ollu reipas tyttö tänään ja pesin 2 koneellista pyykkiä, kävin kaupassa, tehin hirmu hyvää ruokaa ja kävin vielä illan päälle jakamassa mainoksia. :> Vielä ku jaksas huomenna ahkerana tehä läksyt. Oisin kirjottanu yhen enkun aineen,mutten tienny et pitikö aihe olla kirjasta vai saiko olla vapaa... :S Pitänee maanantaina kysyä asiaa.
Mut nyt vois alkaa vaikka kattoon simpsoneita. ;)