IRC-Galleria

Paha_Asia

Paha_Asia

Huumorintajuton kukkavittutäti.

Uusimmat blogimerkinnät

Kohta se on...Torstai 29.12.2005 13:47

Uusivuosi nimittäin :> Vähän jääny viime aikoina kirjottelut vähälle, ihanko kettään kiinnostas, mutta silti. Ei oo oikeen avautumisen tarvetta ollu. Tai on, mut liian henkilökohtasia asioita tähän laitettavaksi. Huomenna on perjantai \o/

Rupes muuten syömään naista. En oo saanu tällä viikolla nukkua KERTAAKAAN kahteentoista asti. Joka päivä joku kaveri tahi hellu on soittanu ennen kahtatoista. Ihan epäreilua.

[Ei aihetta]Lauantai 24.12.2005 04:16

OIKEIN PAHAA PAKANAJUHLAA. Tukehtukaa kinkkuun ja melokaa lanttuloorassa.

jotain schaisseaTiistai 20.12.2005 15:02

Ich bin hündemüde. En edes heränny siihen ku hellu lähti töihin, vaikka sylikkäin nukuttiin taas vaihteeksi. Muistan käyneeni hereillä ku sillä soi kello, mut siitäkään en ole varma. Pitää tosiaan saada nukuttua kunnolla kaikki univelat pois, mitä tässä syksyn mittaan on ilmaantunu... Olo on hyvä. Hiukan taidan flunssanen olla, mut muuten hieno fiilis. :) Henkisesti varsinkin. Onnellinen olotila. Tiedän, ketään ei kiinnosta, koska en avaudu riipaisevasti ;D Ei sitä aina voi semmosta harrastaa. Antakaa aihe, niin avaudun. :)

Kyllä vainMaanantai 19.12.2005 14:16

Mielestäni sellaiset ihmiset jotka luulevat että he ovat kaiken napa, heidän nimensä on kaikkien huulilla ja kaikki ovat kiinnostuneita heistä, saisi viedä ladon taakse ja ampua. Vituttaa tommonen perkeleen omahyväisyys. Itsessäki on ihan tarpeeksi mietittävää. Stanan pissaliisat. Ärrkele. Heitän puhelimen jorpakkoon <3

On ollu kuitenki tooosi muksa viikonloppu. Kiitos siitä kultamuruhanibeibelle, rakkaalle ja mun henk.koht. lapsenvahdille. :P

Btw. Joulu on edelleenki perseestä.

[Ei aihetta]Torstai 15.12.2005 22:50

Plääh. Väsyttää. Oikeasti. Todella väsyttää. Kuuntelen Hollow Heartia ja fiilishhhtelen. Pitäisi jaksaa tälle päivälle vielä touhuta kaikennäköstä. Toivottavasti huomenna on parempi päivä. Ottokaan ei saanu mua piristettyä vaikka yritti kovasti. Se kopsautti päänsäki tuolinjalkaan raukkaparka.. Oli niin vauhti päällä.Tuntuu muuten aika pahalta ku oma äiti huutaa että oo hiljaa ku koittaa sille selittää jostain tärkeästä asiasta. Nimim. kokemusta on.

Uusi rakkausTorstai 15.12.2005 00:03

Hollow Heart <3 Rakkautta ensikuulemalla. Tämän tahdon joskus nähdä livenä. Ja telkkarissa. Nää pääsee oikeasti pitkälle.

asdfasdfKeskiviikko 14.12.2005 20:23

Väsyttää ja päätä särkee. Valvoin melkeen koko yön ku tuntu et se korvien välissä oleva herne meloo ympyrää räkämeressä. Flunssa. <3 Ihq. Väsyttää. Todella. En ees muista koska oisin viimeks ollu näin väsyny. Enkä vain fyysisesti, vaan myös henkisesti. Loma tulee todellakin tarpeeseen. Rakkausjuttuja tehden.. ;) Haluan vain levätä.

SAIN POSTIATiistai 13.12.2005 23:08

"hei nuori luonnon ystävä, haluathan ottaa selvää myös niistä rikkauksista joita ainutlaatuiset kalavetemme kätkevät..."

Aiku ihanaa. Ja minähän en kalasta. Paitsi ongella.

"Joko tunnet saaliin painon sormissasi?"

Avautuminen. Aihe: Talvi & FlunssaTiistai 13.12.2005 22:29

Voi vittu tätä vitun talvea. *viil* Räkä vuotaa, yskittää, ääni loppuu ja kurkkuun sattuu. Ja kaikki johtuu siitä, ko ulkona on kylmä, pimeä ja sitä valkosta sontaa metritolkulla. Ja jotku jaksaa jauhaa talven ihmemaasta ja läpäläpälässynmussun. KESÄLLÄ ON LÄMMINTÄ, VALOSAA ja ei oo kesäflunssaa. Tai ainakaan se ei estä ulos menemistä. Ihanku meikäläinenki muka raahais ihraisen perseeni ulos talvella, hohohoo. Itse asiassa raahaan, mut vain sillon ku on aivan totaalisen pakko.

Ja joulu on edelleenki perseestä. On muute edelleen ne vitun joululahjat ostamatta. Jos ostais ne tästä lähin kesällä, ni ei ainakaan menis viime tippaan? Tosin se et pitäs sit muistaa joulun alla et mihin vittuun ne sillon juhannuksena oikeen jemmas. :| Elämä on.

Avautuminen. Aihe:MummotSunnuntai 11.12.2005 21:27

Saatanan mummot perkele! Tapan joka ikisen eläkeläisen joka tulee urputtamhaan mulle vielä. Ihanko ei vituttas tarpeeksi raahata noita vitun mainoksia selkä vääränä, ja sitte tulee vielä joku helvetin rupiperseinen mummo kätiseen ku en aukase sille ovea. Vittu, pitäskö mulla olla jotku helvetin ovenaukasulonkerot, ku molemmissa käsissä on urkkakassi täynnä jotain vitun JOULUmainoksia vittu. Sitte vielä. Ne helvetin riippatissiläskikasat kätisee ku tulee lunta rappuun, voi jumalauta se on ihan normaalia! En varmaan oo ainoa joka niissä rapuissa kävelee. Ja mulle on aivan vitun sama vaikka joku helvetin ryppyläjä löis sen mädäntyneen kallonsa lattiaan ja kuolis. Loppus ainaki se perkeleen kätiseminen. "Nykyajan nuoret on niin hirveitä", miksei koskaan puhuta nykyajan huonosti kasvatetuista vanhuksista?!

Eniten vituttaa sauvakävelevät mummojengit. Ne valtaa koko tien, ja sitte ruvetaan kätisemään jos haluaa ohi päästä ja erehtyy rimputtaan pyörän kelloa. "HYI KAUHEE KU MELKEIN SYDÄNKOHTAUS TULI!" relax mamma, ota nitro tai kaks. Ja ne ei ees varo. Ja päivittelevät ku meillä nuorilla on niin kauhee kiire koko ajan. Mikäköhän niillä sitten on, ku ne etuilee kassajonoissaki. Ja yleensäkki joka jonossa, vedoten siihen että vanhempia pitää kunnioittaa. Rupee oleen mun kunnioitukset aika nollissa. Onneks mun oma mummo on kaikkee muuta ku tommonen saatanan kärttynen pukamaperse.