IRC-Galleria

Paukkelo

Paukkelo

n ei olisi pitänyt käväistä galleriassa... Karseeta nähdä oma ikänsä noin tarkasti. Yök!

ChewedLauantai 09.02.2008 00:03

Siskoni kysyi ihmeissään, eikö Jyväskylän paikallisliikenteellä ole nettisivustoa, johon voisi syöttää osoitteet ja katsoa miten paikasta A paikkaan B pääsee. Minulta pääsi nauru. Eihän niillä ole edes värikoodattua reittikarttaa! Siskoni on selvästi hemmoteltu, hyvään tottunut kaupunkilainen.

Niin olen muuten minäkin! En minä tiedä mitään Jyväskylän ja Tampereen välisistä bussiaikatauluista. Minä syötän paikkakunnat hakukoneeseen ja se siitä. Kone pureskelee minulle tiedon valmiiksi ja sylkee sen ruudulle. Tuossa, mene tuolla. Lähtee tästä, päätyy tuohon. Jos sama informaatio annettaisiin minulle paperilla, olisin ihan hukassa. Tästä todistuksena taannoinen russutukseni Jyväskylän paikallisliikenteestä. En osaa lukea aikatauluja. En vain osaa. Nyt se on sanottu ääneen.

Eipä sitä tule ajatelleeksi, että ennen aikataulutkin olivat paperia. Piti katsoa arkena kulkeva vuoro ja laskea koska se ajaa oman pysäkin ohi. Oli se hankalaa. Toisaalta silloin piti myös seurata politiikkaa, että tiesi ketä pitää äänestää. Nykyään syötetään koneeseen natokanta, pari mielipidettä valtion rahankäytöstä ja sivilisääty ja ruks ruks ruks Se Oikea tulee ruudulle ja vielä oikein kuvan kanssa!

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.