IRC-Galleria

Paukkelo

Paukkelo

n ei olisi pitänyt käväistä galleriassa... Karseeta nähdä oma ikänsä noin tarkasti. Yök!

Virallisesti vanhaMaanantai 02.03.2009 22:34

Nyt on tilattu Jannen ja Pauliinan ensimmäinen yhteinen seuramatka. Kohteena on Azorit ja pisteenä iin päälle ilmoittauduimme samalla rykäyksellä vielä kahdella matkatoimiston järkkäämälle retkelle! Nyt pitää enää etsiä samanlaiset bermudashortsit, iso kamera kaulaan ja helakanpunaisia "rusketusraitoja".

Miksi Azorit? Voi pojat, tämä on hyvä tarina! Tämän te haluatte kuulla! Viime syksynä OPEA510 opintokokonaisuudessa sain iltojeni iloksi kymmenen tekstitaidon vastausta. Niiden pohjana oli mainosteksti, joka kuvasi Azoreiden satumaisen kaunista luontoa, ystävällisiä ihmisiä, hyvää ruokaa ja sykähdyttäviä valaskokemuksia. Kaiken kaikkiaan kyseessä oli siis erittäin korni ja siirappinen teksti. Tehtävänannossa piti miettiä, millaiselle henkilölle mainos on suunnattu. Luin kymmenen paperia, joissa oli enemmän tai vähemmän hyvin perusteltu, että mainoksen tavoittelema matkaaja on vanha, kiinnostunut ruoasta ja luonnosta, tylsä ja rikas, ehkä hänellä on lapsia. Mitä enemmän teinien kirjoittamia analyysejä luin, sitä vakuuttuneempi olin siitä, että heidän kuvailemansa henkilö olen minä. He voivat ivalliseen sävyyn kuvailla, miten varttunut herrasnainen seisoo laivan kannella kameran kanssa, seikkailemassa turvallisen tylsästi Atlantilla ja miten illalla hän siemailee viiniä cozidon painikkeeksi. Illalla hän käy nukkumaan ajoissa, että jaksaa aamulla lähteä taas ihailemaan valtaisaa trooppista puutarhaa. Minä haluan sille matkalle. Minä haluan nähdä sen ryhävalaan ja minä haluan herätä aamulla syömään!

Niin että kaikki Norssin lukion kakkoset. Kaikella kunnioituksella, te olitte väärässä. Mainoksen kohderyhmään kuuluu myös 23-vuotiaat opiskelijat, joilla ei todellakaan ole ylimääräistä rahaa eikä lapsia.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.