IRC-Galleria

Paukkelo

Paukkelo

n ei olisi pitänyt käväistä galleriassa... Karseeta nähdä oma ikänsä noin tarkasti. Yök!

KoirankakkakeskusteluKeskiviikko 11.03.2009 16:19

Johanna muistutti minua siitä, että kohta lehtien mielipidepalstoja alkavat täyttää kansalaiset, jotka ovat nousseet barrikaideille jokakeväisen oivalluksensa töytäiseminä: kakka haisee ja on rumaa. Alkaa siis boikotointi koirankikkareita vastaan. Kadulla haisee ja asfaltti kiiltää!

Miksi aiheesta jaksetaan keskustella vuodesta toiseen? Lehtiin kirjoittajat tuntuvat olevan samanlaisia antikakkiaisia kaikki. Mistä siis väännetään kättä? Moniko muistaa nähneensä kirjoituksen, jossa puolustetaan suoltaan tyhjentäviä luontokappaleita ja heidän välinpitämättömiä taluttajiaan? Miksi huudetaan, kun kakan kuvottavuus on jo enemmän fakta kuin mielipide?

Ulkoiluttajat! Pitäkää kiinni oikeudestanne olla kantamatta hau haun tuoksuisia guanopusseja taskuissanne! Herätellään tänä keväänä kunnon keskustelu eikä jäädä vain nöyränä neuroottisten, herkkänokkaisten, manolo blahnik -homostelijoiden suomittaviksi!

Koirien vapauden puolesta

Minun mielestäni koirien tulisi saada sontia siihen, mihin asti heidän sulkijalihaksensa suuremmitta ponnistuksitta pitää. Koiran uloste teiden varsilla lannoittaa kunnan kukkaistutuksia, asfaltin päällä se sitoo pölyä, joka irtoaa hiekoitushiekasta. Ruskea, hangesta pilkistävä kikkare on myös pomminvarma kevään merkki, joka nostalgisuudellaan herättelee kaikki aistit ja vie ajatukset kesään. Seuraavaksi kai väitetään, että leskenlehti on vastenmielinen rikkaruoho, jonka taimet on myrkytettävä jo maaliskuussa?

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.