IRC-Galleria

Paukkelo

Paukkelo

n ei olisi pitänyt käväistä galleriassa... Karseeta nähdä oma ikänsä noin tarkasti. Yök!

Ristiä ja riitaaTiistai 25.03.2008 00:06

Juhlistimme lauantaina siskoni syntymäpäivää käymällä Stam1nan keikalla nosturissa. Reissu oli sen verran hyvä, että kirjoitan tämän välittämättä tyyliseikoista, muotoseikoista tai seiko-kelloista (möhhöhhöööööö…)

Lämppäri oli vähän pyllystä. Sillä oli itsensä etsiminen kesken ja sen piti luoda katu-uskottavuutta heiluttelemalla vesuria lavalla. Huoh… Oikeesti jätkät! Kaikkia meitä hieman väsytti, joten emme edes yrittäneet änkeä moshpittiin. Kiipesimme siis parvelle. Kaikkien onneksi lämppäri lopetti aikanaan. Sitten aloitti Stam1na, joka petti yleisönsä soittamalla lähinnä uusia kappaleita. Ei se minua haitannut. Korvatulpat haittasivat, koska olin aivan liian tietoinen omasta kiljumisestani, mikä oli hanurista. Piti ottaa ne pois ja toivoa parasta (lapset, älkää tehkö niin kuin täti tekee, korvatulpat pitää olla, muuten menee kuulo pilalle). Parvella ei katsokaas kuule kun yleisö laulaa mukana, joten se pitää varmuuden vuoksi tehdä itse.

Olipas pitkä intro. Tämänkin olisi voinut tiivistää näin: ensin soitti kakka lämppäri, jonka nimi oli Rytmihäiriö, sitten soitti Stam1na. Anteeksi, ensi kerralla jaarittelen vähemmän.

Keikan jälkeen nojailimme parven kaiteeseen ja pohdimme mennäkö vai eikö mennä tunkemaan ulospäin. Sitten taivas lähetti pitkänhuiskean vastauksen rappusia ylös ja ohitsemme. Puristin refleksinomaisesti pikkuveikan rannetta (kiva olla mestoilla jonkun sellaisen kanssa, joka osaa todennäköisesti myös arvostaa tätä). Veljpoika katseli tapansa mukaan hyvin hyvin hyvin neutraali ilme kasvoillaan miehen perään ja totesi: ”Hmh, Jussi” NO NII-IN!! Minä nousin varpailleni ja pohdin, ostiko joku Jussille jo kaljan? Ostiko hän sen jo itselleen? En halua juosta perään, mutta oikeastaan vähän haluan. En silti juossut. Tulimme sisarusten kanssa siihen tulokseen, ettei ulko-ovi vedä, joten voimme ihan hyvin jäädä tähän vielä hetkeksi. Otin sisaruksilta tilaukset ja menin tiskille. Pääni pyöri kuin Breakdance, Jussilla varmasti on jo kalja. Vai onko? Sattuisiko tuo matkalle?

Sattuihan se! Hyyrynen ilmestyi baaritiskille sellaiselle etäisyydelle, että pystyin siirtymään kommunikaatiolle soveliaaseen asentoon vain kääntämällä päätäni neljäkymmentä astetta vasemmalle. ”Jussi, onko joku jo ostanut sulle kaljan?” Hyvämä! Jesh! Just näin Paukki! Et melkein yhtään punastunut!

Mitä tekee Jussi Hyyrynen? Jussi Hyyrynen hämmästyy ja kysyy, mistä mä tiedän sen nimen. Sanoin, että onhan hän toki julkkis. Kun mies vaatimattomasti kielsi, sanoin, että onpahan julkkiksen veli. Oluesta hän kieltäytyi, koska ei olisi pitänyt sitä korrektina, koska hänellä oli seurassaan ystävä, jolla oli syntymäpäivä. Sanoin, että olisin halunnut ostaa sen kaljan, hoidin oman tilaukseni, maksoin, toivotin hyvää syntymäpäivää ja hyvää loppuiltaa ja painelin takaisin sisarusteni luo. Jussi ojensi kätensä ja sanoi: ”Anteeks, mutta mikä sun nimi olikaan?”

IHIIIIIIIII!!!

Mä oon kommunikoinut julkkiksen kanssa nolaamatta itseäni ihan täysin!

Eikä tässä vielä kaikki!

Myöhemmin kun jonot ulos alkoivat vetää ja teimme lähtöä, Jussi ja hänen vaaleanpunaiseen tutuunsa sonnustautunut miespuolinen kaverinsa (huomaatteko: tämä oli tähän asti täysin toisarvoinen tieto ja on muuten sitä vieläkin) tulivat keskusteluetäisyydelle. Ja pitihän heidän kanssaan sitten keskustella. Minä ja sismo kehuimme kaveria kauniiksi prinsessaksi sillä välin kun veli etsi Jussin kanssa yhteisiä tuttuja, löysivätkin melkein yhden, hemmetti sentään. Elämä on joskus jännittävää, pitäisikö sittenkin käydä Helsingissä useammin?

Jussi Hyyrynen on yllättävän helppoa hengailtavaa. Ehkä meidän sisarusparvemme törmääminen oli hänelle virkistävää vaihtelua puolituntemattomana julkkiksen veljenä oloon. Hän kiitti kaksi kertaa siitä, että tunnistin hänet. Juuhei, ole hyvä vain, ei ollu paha vaiva. Pitäähän sitä miehen saada ryöpyllinen kosteaa, joskin väsynyttä ihailua veljensä bändin keikalla. Normisetti, duh!

Jussi varasi option toukokuulle. Puoskareilta tulee uusi levy mikä tarkoittaa kiertuetta. Minulle annettiin lupa tulla nykimään hihasta. Minulle… Nykimään Jussin hihaa. Hihii!

Kylläpäs irtoaa aikuisesta naisesta kikatusta. Hohhoijjaa.

Jos aivoni toimisivat nopeammin ja olisin ihan aikuisten oikeasti halunnut pönkittää sen kitaristinplantun miehistä egoa hyvän maun rajoja pirstoen, olisin saattanut mainita, etten olisi täällä ilman häntä. Se oli Jussi, joka joskus kehaisi veljeään jossain foorumilla ja sai minut kiinnostumaan Stam1nasta. Jos Jussi diggaa, diggaan minäkin, sanoi Pauliina kahdeksan vee. Jäi sanomatta. Pitäisikö lähettää sille hepulle linkki tänne?

Hyi kamala mikä ajatus. Hrr…

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.