IRC-Galleria

Paukkelo

Paukkelo

n ei olisi pitänyt käväistä galleriassa... Karseeta nähdä oma ikänsä noin tarkasti. Yök!
Jeu! Juppi Lutakossa, vinkkupänikkää tuhottu aimo lohko ja seuralta ei olisi voinut enempää vaatia. Ukko seisoi takana ja turvasi selustan sillä välin kun yhden ihkubeiben kanssa häslättiin kaikkee twistin ja pienoismoshpitin väliltä. Jep, keikalla saanee näyttää idiootilta, jos on riittävän fiiliksissä.

Juccia ei tällä kertaa näkynyt lavan ulkopuolella. Tai siis olisihan tuon varmaan saanut yhytettyä käsiinsä, mutta seurue ei vaikuttanut kovin innostuneelta lavan reunalla kyttäämiseen. Se jäi sitten tekemättä. Taidan pistää Jussille jonkun selityspostikortin ja käydä ensi viikonloppuna moikkaamassa Jannea sen töissä. Voisin ostaa siltä rytmimunan, niin olisi alibi siellä norkoiluun. Jussin töihin tunkemiseen pitääkin hankkia joku vähän monimutkaisempi syy, joten hänen kanssaan ei auta muu kuin odotella ensi vuoden keikkakalenteria. Omaansa ja Stam1nan.

Ah, sitten kouluun.

Ps. Saako opeharjoittelija mennä - s - keikalle heilumaan miten sattuu? Jos, niin tuleeko syyten jos lyö epähuomiossa oppilastaan nyrkillä naamaan samalla kun tekee punk-hyppyä?

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.