IRC-Galleria

PeePee

PeePee

Taksien Alfauros

Elämän merkillisyyksistäLauantai 16.02.2008 17:32

Viime aikoina olen huomannut merkillistä käyttäytymistä pääni sisällä asuvilta tunne-nimisiltä olioilta. Oletan että viime aikojen meno on ollut liian rankkaa näille olioille, jotka selvästikään eivät puhu kanssani samaa kieltä.

Kuten moni saattaa tietää, minä ja tunteeni viettivät loistavan alkuviikon loistavassa seurassa Siljan risteilijällä monen muun ihmisen kanssa. En tiedä olivatko heidän tunne-olionsa samassa hurmostilassa kuin minun. Minun tunteeni elivät villeinä ja nauttivat juhlahumusta ja ihmisten kanssa häröilystä. Tähän asti tunteeni olivat itseni kanssa kaiketi hyvin samaa mieltä.

Toki oman elämäni kiertokulkuun kuuluu jokaisessa syklissä se, että jossain vaiheessa juuri nämä tunne-olioni rupeavat puhumaan minulle vierasta kieltä. En enää osannut tulkita mitä oli tapahtunut ja kun yritin, olin ilmeisesti väärässä. Ainakaan tunne-olioni eivät olleet toisen henkilön tunne-olioiden tasolla. Tietenkään tästä en voi olla varma, sillä kuten jo sanoin, en puhu samaa kieltä saati omien niin sitä vähemmän muiden henkilöiden tunne-olioiden kanssa.

Muutaman sekavan päivän yritin sitten selvittää pääni tulvivan sisällön. Pohdin mitä tästä pitäisi oppia, miten suhtautua elämään ja mitä seuraavaksi. Toki suurin kysymys oli miksi. Niitä kysymyksiä olen kuitenkin pohtinut jo nyt aivan tarpeeksi, enkä käytä tätä tekstiä teidän kiusaamiseen niitä kysymyksiä miettiessä.

Nyt voin kuitenkin ironisesti kokea valaistuneeni. Kuten sanotaan, kolikolla on aina kaksi puolta. Tästä hurjasta aaltojen päällä tapahtuneesta kokemuksesta olen hyötynyt jo nyt jotain.

Ensinnäkin eräs ystäväni saattaa kiittää minua, sillä tuotteliaisuuteni kirjoittaa on palannut. Monen kuukauden jälkeen olen saanut itsestäni tekstiä irti, joka tekee jopa oman pääni tyytyväiseksi.

Toiseksi, vihdoin sain sen kimmokkeen tehdä jotain itselleni. Ei, en tarkoita toki mitään niin fataalia kuin ehditte jo kuvitella. Olen saanut aikaiseksi aloittaa vihdoin sen kauan kaivatun urheilun. Muutama juoksulenkki takana ja uimahallin "kestokortti" lompakossa. Ohjelma suunniteltu. Ja mikä tärkeintä, into ei ole hyytymässä.

Onneni on se, että nyt olen vihdoin saanut itseni ulos kotoa, useasti ja ilman nautintoaineita. Ja kun vaihtoehtoista tekemistä riittää, ei päihteet itseasiassa edes huvita.

Toivotaan että yhteiselo tunne-olioiden kanssa jatkuu nyt yhtä mukavana kuin ennenkin. Jo vain siksi että pääsette jatkossakin nauttimaan näistä blogimerkinnöistä.


ps. toki en katsoisi pahalla, jos yksi puhelimeni nimistä ottaisi kontaktin. tv. tunne-olio hölmiö petrin pään sisältä

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.