IRC-Galleria

PeePee

PeePee

Taksien Alfauros

Sunday thoughtsSunnuntai 30.10.2005 13:56

Ensinnäkin. Voiko kuvitella parempaa paikkaa viettää 20v-synttäreitä kuin keskussotilassairaala. Vielä sillä lisäyksellä, että missaa Sigur Rósin keikan. Ei varmastikaan. Tästä huolimatta, onnea Jp:lle joka siellä Tilkassa keuhkokuumeessa tällä hetkellä makaa. Sustakin tulee vielä mies. :)

Sitten joo.

En tiedä. Pitäisi yrittää kai tehdä elämällään jotain fiksua. Olo on tällä hetkellä semmoinen kun Erlend Loella Supernaiivissa. Puuttuu innostus. Yleensäkin kaikkeen. Sitten kun sitä innostusta yrittää etsiä jostain, niin matkalla hajottaa itsensä, ja parhaassa tapauksessa täysin sivullisia ihmisiä. Siitä tuleekin ahdistus ja huono olo itelle potenssiin kolme ja mitä varmimmin tekee kaiken vielä uusiksi. "Sense of touch" sanoisi varmaan joku viisas ihminen. Sellainen jolla on ollut innostusta. Mä olen tosin aika varma siitä, että mullakin on joskus ollut innostusta. Niin kuin ihan nuorimman nuoruudenkin jälkeen. Koska ei musta aina ole tuntunut tältä.

Tosin vähän pienemmässä mittakaavassa on tuntunut tältä ennenkin. Tommonen kolmisen vuotta sitten pahimmillaan. Historia toistaa itseään sanotaan. Senkin on joku innostunut ja minua viisaampi sanonut. Mutta aiemmin tämä juttu ei vaan mennyt näin. Tai meni mutta. Olen ehkä vähän huono elämään itseni kanssa, kun tulee liikaa mietittyä. Pitäisi varmaan alkaa tekemään jotain ihan niin kuin suuressa mittakaavassa. Löytyisi ehkä se kiinnostus. Edes vähän sitä lapsenomaista riemua siitä kun juoksee lehtien seassa.

"Elämä on tragedia niille ihmisille, jotka tuntevat ja komedia niille, jotka ajattelevat." - La Bruyére

np: Olavi Uusivirta - Rakkausrunoja

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.