IRC-Galleria

PeePee

PeePee

Taksien Alfauros

KeskiviikkoaamuKeskiviikko 18.01.2006 12:51

Kello on about 10.40.

Tulee mietittyä että mitäköhän ihmettä varten istun kotona kun koulukin olisi alkanut tuossa kahdeksalta. Kyllä mä hereillä olen ollut ja kaikkea. Aina hetken siellä ja toisen täällä. "Herään tuossa tunnin päästä ja sitten menen." Niin varmaan. Äsken taisi olla pakko herätä kun joku setä tuli pimpottelee ovikelloa, ja tuli mittaamaan jotain lämpötiloja täällä. Jännä kun tarvitsee jonkun tällaisen episodin että pääsee ylös sängystä.

Ei sillä, kyllä pari orgaanisen kemian tuntia voikin olla pois näin aamutuimaan, mutta kun joutuu olemaan sieltä pois perjantainakin kun saa taas tapella Mew-lipuista. Eilen sain tietää etten päässyt uusintakokeesta läpi, joten nyt jos vielä kerran saan uusia niin sen on vaan pakko mennä läpi. Ja perjantaina taas pukkaa uuttakin koetta päälle, ah, liuoslaskutentti.

En tiedä mistä johtuu että ihmistä väsyttää ihan jatkuvasti. On niin väsynyt ettei jaksa tehdä mitään, sitten tekee sen viimeisenä iltana pakkopullana ja on taaskin yhtä väsynyt. Kiva noidankehä.

Jotain positiivista siinä oli että pidensin nukkumishetkeäni sentään oli. Näin unta että sain ne liput Mewin maanantain keikalle. Toivottavasti se oli enne. Sen oli parempi olla enne.

Jos nyt menen keittämään kahvia, niin voisin päästä kahteentoista kouluun.

Anyone up for a cup of coffee this "morning"?

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.