IRC-Galleria

Quatermass

Quatermass

This is not a beak, my lovely child. It is a claw! For I am the finger!

Selaa blogimerkintöjä

Äärimmäinen miehuuskoeTiistai 04.08.2009 04:40

Tilasin juuri Ninja Gaidenin xboxille(vanhalle) ja samalla tuomitsin itseni. Tulen kokemaan todella hirveitä raivokohtauksia tuon pelin parissa. Tulen repimään perseeni tuhanteen palaseen ja karjumaan seinät kumoon.

Niin, olen siis ymmärtänyt että Ninja Gaiden on hyvin vaikea peli. Vaikea ja palkitseva, jos siis kärsivällisyyttä riittää. Mutta minä olen sangen huono pelaaja. Jo Prince of Persia - Warrior Within aiheuttaa harmaita hiuksia ja karjuntaa helpoimmalla vaikeustasolla pelatessa. Pelaan melkein kaikkia pelejä helpoimmalla tasolla jos se valinta vain pelaajalle suodaan. Koska olen ihan perseestä.

Miksi Triforcen nimessä sitten menen tilaamaan pelin joka on suunnattu selvästi itseäni paremmille pelaajille? En tiedä. Ehkä koen että minun on vihdoinkin aika miehistyä! Todistaa itselleni että pystyn siihen. Jos ikinä saan tuon pelin pelattua läpi, olen todella ylpeä itsestäni.
Ei väliä vaikka pelaamista ei kulttuurillisesti kauheasti arvosteta. Minulle itsellleni tuolla saavutuksella olisi enemmän arvoa kuin, sanotaan nyt vaikka ammattikoulututkinnolla(jota en saavuttanut), tai 100kg penkkituloksella(joka ei ole edes kovin paljoa mutta enpä yllä siihenkään), tai nobelin palkinnolla.(arvatkaa.)

No okei, vielä kovempi juttu olisi jos minusta tulisi ihan oikea ninja. Mutta masentuisin vain jos yrittäisin miettiä niitä lukemattomia syitä miksi minusta ei olisi siihen.

Täystuhon lieventämiseksi tilasin samaan pakettiin myös pelin Urban Chaos: Riot Response, joka toivon mukaan tulee helpottamaan Ninja Gaidenin aiheuttamia aivoverenvuotoja.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.