IRC-Galleria

Quatermass

Quatermass

This is not a beak, my lovely child. It is a claw! For I am the finger!

Selaa blogimerkintöjä

Mitä vittua nyt taas. -___-Perjantai 16.10.2009 14:42

http://www.mtv3.fi/uutiset/mediait.shtml/arkistot/mediait/2009/10/976247

"Elintarvikeyhtiö Atria on pahoillaan suututettuaan televisiokatsojia mainoksellaan. Atria Fresh -mainoksessa vanhempi nainen haaveilee nuoremmasta miehestä."

Hankala pysyä perässä mistä idiootit milloinkin itkevät. Olen juu ymmärtänyt että vähäpukeiset naiset ahdistavat koska "ne esineellistävät naisia!"(miesten esineellistämisestä ei kukaan itke?) ja koska "mainokset ovat täynnä SEKSIÄ!"(siis vittu mitä? eivätkä ole), mutta en nyt hyvällä tahdollakaan kykene ymmärtämään mitä kuviteltua ihmisryhmää tuo atrian mainos mahtaa loukata. Keski-ikäisiäkö? URghhdsh.

Useimmat mainokset kyllä loukkaavat MINUA henkilökohtaisesti olemalla niin vitun typeriä, mutta tähän on tosi yksinkertainen ratkaisu: Vältän niitä. En ole katsonut telkkaria aikoihin, firefoxin noscript blokkii mainokset(muutamaa sallimaani poikkeusta lukuunottamatta, mm. websarjikset), ja vaihdoin windowsin paskamessengerinkin mainoksista vapaaseen pidginiin.(no en mainosten takia, mutta hyvä vaihtokauppa silti)

No kun nyt kerran äristään niin mainitaanpa sekin että galleria ei ole viime aikoina antanut kommentoida useimpiin yhteisöihin jostain käsittämättömästä syystä. Yritin tietty galtsudev-yhteisöön valittaa, mutta eihän sinnekään voi. No laitoin tietty palautetta sitten lopulta.

Ai miksikö olen niin vitun äreä tänään. Koska pelaan Thiefiä. Olen liian väsynyt pelaamaan ihanaa Jade Empireä, joten yritän hakata läpi tämän thiefin typerän lost cityn jossa olen harhaillut jo ihan vitun kauan. Tästä on hupi kaukana. Vähän tosin rauhoittaa mieltä kun pamputan maageja ja sitten hakkaan tajuttomia ruumiita miekalla. Mutta ei tarpeeksi.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.