IRC-Galleria

Riikka-Liisa

Riikka-Liisa

Hämärän rajamailla...

Koirien hyvinvointi -dvdSunnuntai 07.12.2008 17:59

Tänä vuonna olimme viimevuotiseen tapaan mukana dvd-projektissa. Viime vuonna ilmestyneessä Koirien käytöskoulu –dvd:llä esiintyi Classic ja Tuike. Tänä vuonna jokainen koiramme vilahtaa jossain kohdin.
Classic ei tänä vuonna pentujen jäljiltä ole kovinkaan edustuskunnossa, mutta sellaista se koirien kanssa on. Classic kuitenkin suoriutui hyvin sille asetetuista tehtävistä, joten se kompensoikoon turkin puutetta.
Boogien dvd:llä esiintymiseen suhtaudun hieman kyseenalaisesti. Boogie on malliesimerkki koirasta joka ei voi hyvin. Eroahdistuskoira, joka tekee elämästä toisinaan hyvinkin hankalaa. Mutta alan jo tottumaan siihen, että Boogie antaa itsestään hyvän tottelevaisen koiran kuvan ja saa ihmiset ihailemaan itseään. Toisinaan kuitenkaan tottelevaisen koiran kanssa elämä ei ole niin mukavaa, mikäli tämä tottelevainen koira on hyvin hysteerinen jäädessään yksin. Omalla toiminnallaan pystyy vaikuttamaan koiran käytökseen hyvin paljon, mutta synnynnäiset heikkoudet ovat kuitenkin olemassa. Boogien kanssa elämä on vuoristorataa loivin nousuin ja jyrkin laskuin. Suurella työllä ja suunnitelmallisuudella pääsee nousemaan ylöspäin. Mutta pienetkin muutokset saavat Boogien raiteiltaan.
Kokonaisuudessaan olen kuitenkin tyytyväinen, että osallistuimme dvd-projektiin. Tärkein muisto, jonka dvd pitää sisällään on vanha Leenu. Sokea rakkikoiran turjake kanssani laiturilla. Takana kolmetoista yhteistä vuotta, aika näyttää tuleeko vuosia lisää.
Jo heti ensimmäisissä kuvissa vilahtaa Deli leikkimässä Kisu-shiban kanssa ja dvd päättyy Classicin ja Tuiken kanssa Pirunpesällä.
Kansikuvakoirana näemme iloisen Delin.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.