IRC-Galleria

Sannal

Sannal

sonispheren liput plakkarissa
Tehtävänanto: paljastan viisi omituista tapaani. Tämän jälkeen valitsen seuraavat viisi ihmistä, jotka haastan tekemään saman perästä. Heidän tulee myös kirjoittaa nämä säännöt merkintäänsä. Linkitän haastamani ihmiset tämän merkinnän loppuun ja käyn ilmoittamassa heidän kommenttilaatikkoihinsa haasteesta ja tästä merkinnästä.

1. En käytä pikkareita. Tai pitää myöntää että kesäisin hamosen kanssa moiset voi olla jalassa.. muuten nääh.. ne hiertää ja o ikävät.

2. Syön jauhelihapihvitaikinan lähes aina raakana, ennenkuin olen ainoatakaan jauhispiffiä kerinnyt paistaa (tekee vartavasten yli kilon moista niin saa muutaman valmiin piffinkin tekastua).

3. kiroilen huomaamattani ihan helveetisti. Harva lause ei sisällä jotain kirosanaa.

4. juttelen elukoille, oli se sitten koira, kissa, sammakko tai käärme.. jopa rukoilijasirkoille pitää höpöttää... ja nehän toki ymmärtää kaiken mitä olen niille selostanut. Nolona.. monesti kyllä tulee tupistua itsekseenkin jos ei elikoita ole tarjolla.

5. Kerään kämpän täyteen tyhjiä pulloja. Inhoan pullon palauttamista ja sen huomaa. Mielummin roskiin kun lähtis pulloja roudaan kauppoihin.

Haastan mukaan seuraavat tyypit:
rwmamma
dali-
JpY
Kyara
Eremita

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.