IRC-Galleria

Sarko

Sarko

DI DI DII AIMÖ POLIISKAAR
JUMAPLIUT! Olen viimeaikoina tutustunut MySpace.comin hämärään Rockabilly/Roots/R&B-tarjontaan, viime yönä meinasivat tekohampaat murtua kun kuulin Bunker Hillin raivotautisen "The Girl Can't Dance"-vedon, psykoottista! Taustabändinä toimii Link Wray & The Raymen, kaiken kromaattisen massan päälle karjuu itse mielipuolinen MC Bunker Hill. HI-FIstelijöiden mieleen olevat soundit ovat taattua '62-laatua kaksraitureineen. SILMITÖNTÄ MENOA! Et muuten usko ennenkuin kuulet itse, raivotautista 50's-rokkausta:

http://www.myspace.com/bunkerhill

Käsittämätöntä kohkausta, olen myyty. Myös mainio Rockabilly-artisti Benny Joy iskeytyi tajuntaani tänä aamuna, loistavaa näkkärikitarointia ja taattua Hips-A-Shakin' Rockabilly-svengiä. "Crash The Party" ja "Miss Bobby Sox" ovat huikeita esimerkkejä parhaudesta:

http://www.myspace.com/joybenny

"Wail Baby Wail!" karjui jossain historian hämärissä myös R&B-raketti Kid Thomas, ja legendaarinen Norton Records on ottanut Kiddon back-katalogin haltuunsa ja koostanut hurjaa mäiskettä sisältävän seiskatuumaisen klassisesta paiskonnasta. Noh, kulttuuritekona Norton on puskenut koko EP:n nyt Myspaceen! Wail!

http://www.myspace.com/kidthomas

UH IIH AH AH! Hasil Adkins, tuo sorrettujen sankari! Yhden miehen sekopäinen rockabilly-kapinallinen! Jumalauta, puhdasta neroutta! Fuck studio, let's porch!

http://myspace.com/hasiladkins

Ja ehdoton tuttavuus oli myös Varpaisjärveläinen 90-luvun Blues/Punk/Country-vesikauhuraketti Chop Suey! Baby Get Lost!

http://www.myspace.com/sueychop

Sivistäkää itseänne!



Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.