IRC-Galleria

Sarko

Sarko

DI DI DII AIMÖ POLIISKAAR

Brighton Rock Vol. 2 - Uusinta FullsteamiaPerjantai 02.03.2007 21:47

Fullsteam Records & Agency - Tuo Juha Kyyrön liidaama Alternative/Indie-juggernautti herättää välillä jopa pelottavia mielleyhtymiä Epitaphin ja Burning Heartin menestystarinoihin. Tuo kulttuurihirviö on nielaissut ja Helsinkiläistänyt useita maamme parhaita Rock/Pop/Indie-akteja ja sylkäisseet heidän tuotoksiaan The Next Big Thingiä nälkäisesti odottavien Shemagh-kaulaisten pillifarkku-nuorten ulottuville. Voiko Fullsteamia pysäyttää vai jatkaako se Panzerkampfwagenmaista jyräystään yli Suomalaisen Rockin?

Ei syytä huoleen, Fullsteam on nimittäin purskauttanut näemmä varsin oivallista kamaa ulos vuodenvaihteessa ja sen jälkeen:

Damn Seagulls: Muutamien "Soul Politics" näytteiden jälkeen olen kohtuullisen vakuuttunut: Damn Seagulls on kypsynyt varsin rempseällä tavalla sitten "One Night At Sirdies"-LP:n, joka rehellisesti sanottuna oli täynnä ärsyttävää näennäis Soul Rockausta ja nolostuttavaa metafyysis-Stadilaisuutta, vailla kunnon biisejä ja otetta. Letkeästi rokkaava "Human Torch" viritti
mainion lungiin fiilikseen, varsin mojova ralli, joskaan ei ehkä polta sen suurempaa muistijälkeä allekirjoittaneen viinan repimiin aivoihin. Vaikka Damn Seagullsin jätkät kuinka väittäisivät vastaan, niin sinkku "The Beat" on nyt sitä kauan odottamaani Soul Rockia häivähdyksellä rehtiä Mustelma Kevätteiniä. Tässä on sitä valkoisen pojan sinisilmä-soulia varsin voimallisesti vedetysti, tsekatkaapas kappaleen loppupuoli. Mainio meininki, "Soul Politics" lähtekööt siis kuunteluuni.

http://www.myspace.com/damnseagulls

Lapko: Uutta lättyä puskee tälle vuodelle, tiedä häntä mitä pitäis odottaa. Luultavasti laahaus jatkuu. Näppärät kitaravallit kuitenkin jätkillä ja säröbassolla mennään harvoin vikaan, mutta varausta suositellaan.

http://www.myspace.com/lapko

Sweatmaster: Sweatmaster tulee luultavammin julkaisemaan kovimman Suomalaisen rocklätyn vuodelle 2007(eiku perkele Radiopuhelimet teki sen jo.), toivottavasti päästään "Tom Tom Bullet"-tasoon.

http://www.myspace.com/sweatmaster

No Shame: "Take The Money And Run" oli aika vitun kova biisi, enkä sen perusteella usko että pitkäsoitto tulee pettämään. Perkeleellisen tiukkaa punkrockausta, hengästyttävän hyvä keitos näennäisen kuluneista ralleista. Perinteisen Punk Rockin lippua kannellaan todella voimallisesti The Heartburnsin ohella, meitsi henkisenä piikkitukkana kannattaa.

Gogol Bordello: Okei siis, keikka oli Ruisrockissa kuulemma hämmentävän riemukas kokonaisuus mutta levyltä kuultuna todella ärsyttävää ja pahoinvointia aiheuttavaa etno-kohkausta. Hype meni taas musiikin edellä, ja näin saatiin Shemagh Jugend nakitettua fanittamaan sokeasti keskenkertaista Amerikkalaistunutta romanirytkettä. Sori, kattokaas Emil Kusturican leffoja, siinä on sitä oikeaa romanirollausta. Eugen Hutzin remmi jää siinä kahakassa
poteroon kuseksimaan housuihinsa.

Siinäpä yksi mielipide asioista, ne eivät ole eksakteja totuuksia joiden tarkoitus on luoda utopinen konsensus. Tulukaa yks kerrallaan avautumaan.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.