IRC-Galleria

Sarko

Sarko

DI DI DII AIMÖ POLIISKAAR

With every bullet so farMaanantai 24.04.2006 16:14

Läpi! Mega Man 4 läpi!

Jumalauta, saihan sitä vääntää, mutta loppujen lopuksi tämä perkeleellinen ketku, jota myös Dr.Wilyksi kutsutaan, sai maistaa oikeuden katkeraa pakokaasua.

Päihitin kaikki Robot Masterit, rämmin raskaasti rikosten synkässä suossa, mutta lopultakin nuo apurikätyrit olivat kaikki muuttuneet kasoiksi höyryävää roskametallia. Tuhosin Dr. Wilyn rakentamat 3 tuomiopäivän konetta, jotka sylkivät mätää ja rikosta vasten ihmiskunnan kollektiivisia kasvoja. Mutta oikeus voitti, jumalauta, se voitti. Lopussa seisoi kiitos: Dr. Wily nyyhki maassa ihmisrauniona, oikeuden ylpeiden kasvojen aamunkoissa. Mutta mitä vielä! Tämä saatanallinen kereetti pakeni linnastaan, joka muistutti Skeletorin luolaa, ja jätti Mega Manin tuhoutumaan linnaansa, jonka tämä pahis oli kytkenyt self-destruct-moodille.

Mutta Mega Man pakeni tuhoa ja hävitystä, nousten tuhoutuvan linnasta kohti punertavana hehkuvaa taivasta, kohti kotia. Mutta eräs asia oli varma: Dr. Wily oli palaava vielä, muassaan uudet Robottikätyrinsä ja pahat suunnitelmansa.

Mutta olen valmiina.

Huom. Haluaisin tähdentää että kuuntelin tänään myös HIM-yhtyeen "Razorblade Romance"-levyn. Hyvä levy, toimii.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.