IRC-Galleria

(Se oli vain) Ajan kysymysTorstai 06.03.2008 00:18

Mua raivostuttaa kaikki kokkiohjelmat joissa käytetään aineksia, joita kenelläkään ei ole. Tiedätte nämä: ". . . ja tähän seuraavaan ruokalajiin tarvitaan puoli lusikkaa auringossa kuivattuja valkosipuleita. . ." Kenellä jumalauta on kotona auringossa kuivattuja valkosipuleita? Ja jos menet kaupasta ostamaan, niin se on varma että niitä ei myydä puolta ruokalusikkaa kerrallaan, vaan puolen kilon paketeissa. Sitten kun sä kerran yrität tehdä jotain mahdotonta ruokaa ja huomaat ettet osaa, niin sitten sulla on puoli kiloa auringossa kuivattuja valkosipuleita joita sä et luonnollisen elämäs aikana IKINÄ tarvitse mihinkään. Eikä maksanut kun 204 euroa paketti! Mä olen varma että kyseessä on salaliitto. Tv-kokit ja keittokirjojen kirjottajat ottaa lahjuksia niiltä yhtiöiltä, jotka valmistaa niin kummallisia ruoka-aineita, että niitä ei muuten ostaisi kukaan. "Mitä me tehdään näille kurkuille jotka joku idiootti poimi raakana? Eihän näitä kukaan osta!"
- "Soita Syrjäselle ja käske sitä tekemään joku soppa missä voi käyttää raakoja kurkkuja tai myy ne seksikauppaan ja sano että mainostaa niitä luomumunina."
"Tämän ruokalajin valmistus olisi pitänyt aloittaa jo eilen, koska kastikkeen pitää hautua yli vuorokausi, joten tämä ohjelma kannattaa nauhoittaa." Etsi siinä nyt hunajataikinaisilla käsillä jostain tyhjä VHS-nauha ja avaa se muovikelmu siitä päältä. Aikaa tähän on kymmenen sekuntia. AAARRGH!


Riku Suokas

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.