IRC-Galleria

Slind

Slind

palasi Szigetistä, huh huh!

Dedicated toSunnuntai 07.10.2007 22:26

Niin sinä tulit approssa seuraamme. Tiesin heti että tästä ei hyvä seuraa mutta vittuilin silti. Sellainen olen. Hyvin pian karjuit että minun pitäisi lähteä siitä seurasta, omien kaverieni porukasta vain koska et pidä minusta. Todella tyylikästä toimintaa. Puolustukseni on se että vittuilen kaikille, ne jotka eivät siitä välitä jäävät ja muut vetävät herneen nenään ja häipyvät. Sinä se et vaan tajua häipyä. Eikä tarvitsekaan, mutta sitten sinun pitää sietää vittuilua ja vittuilla takaisin.

Jossain vaiheessa, sen jälkeen kun olit piirtänyt tussilla naamaani ilman että provosoin sinua siihen, lähdin toiseen baariin. Kolmannessa baarissa liityin alkuperäiseen kaveriporukkaani josta olit vienyt paikkani. Jälleen huusit ja karjuit että minun pitää häipyä. Häivyin yksin mutta liityit silti pian seuraani. Miksi? Loppubilebaarin jonossa valitit jälleen kuinka olen ruma apina ja haisen ja olen vittumainen etkä halua olla tekemisissä kanssani, mutta silti et lähtenyt minnekkään. Miksi? Loppubileissä itkit että en saa jättää sinua yksin. Miksi? Heti sen jälkeen huusit että minun pitää lähteä. Lähdin, ja nappasit minua käsistä kiinni ja huusit jälleen että en saa lähteä. Nyt on käsissä raapimisjäljet, kiitos. Tämä toistui useasti, käskit minun lähteämään mutta en kuitenkaan saanut mennä. Lopulta uhkasin irrottautua väkivaltaisesti jos et päästä minua menemään, ja lähdin toiseen baariin. Sitä ennen kuitenkin halusit minun numeroni koska halusit tulla luokseni jatkoille. Miksi? Jos kerta olen maailman paskin ihminen, miksi haluat että minä teen sovun poikaystäväsi kanssa? Miksi roikuit minussa jos kerran olen maailman paskin jätkä.

Seurasit minua toiseen baariin ja halusit tulla keskustelemaan. Kerroit että haisen. Kerroit että kalju on ruma. En kuitenkaan saanut vieläkään jättää sinua yksin. Illan päätteeksi minun piti vielä korjata pyörääsi, asia jonka olisit osannut tehdä itsekin. Silti raahasit minut hihasta repien pyörällesi. Miksi? Sinun pitää valita, joko vihaat minua etkä pyydä jäämään baarissa luoksesi etkä korjaamaan pyörääsi etkä päästä meille jatkoille, tai sitten ollaan kavereita, minä vittuilen sinulle sen mikä huvittaa ja sinä et aja minua pois omasta kaveriporukastani johon tuppaudut. Valinta on sinun, tässä ovat vaihtoehdot.

Sinä olet se hullu, sinun pitää päättää olenko minä maailman suurin kusipää (vinkki: kyllä olen and there's nothing you can do about it) ja jättää minut rauhaan tai sitten hyväksyä että vittuilen kaikille. Tiedän, elämä ei ole reilua. Joko nielet minun vittuilun tai painut helvettiin. Ja se koskee muuten kaikkia. Pidä minua ääliönä, kusipäänä, hulluna, feikkinä, ihan mitä vaan. Ei kiinnosta. Ei tuon illan jälkeen. Olet kuin kuollut.

Loppuun D12:iä mukaillen lyriikkaa:

Bitch, Keep Talkin'
Keep on poppin off, flip them jaws because
I ain't stoppin'
I ain't got to prove shit to you
So you can lick the balls and
Keep Walkin'!
Keep on poppin' that shit you poppin'
Cause I ain't stoppin' cause
You ain't stoppin' me!
I ain't got to prove shit to you
So you can lick the balls and
Keep Walkin'!

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.