IRC-Galleria

Slind

Slind

palasi Szigetistä, huh huh!

Blogi

- Vanhemmat »

Maailmassa monta on ihmeellistä asiaaLauantai 27.05.2006 15:41

Enemy Territoryn self-killerit ihmetyttää tänään. Yleensähän tätä tekevät kohtuu hyvät pelaajat, jotka pärjäisivät hyvin ilman tätä lapsellista menettelyä. Vaan mikäs siinä jos ei henkinen kantti riitä myöntämään että joku voi saada hänet tapettua. Luulisi että oikeasti hyvä pelaaja ymmärtää että joskus joku muu voi saada fragin hänestä, ja hyväksyy sen. Mutta nämä keskenkasvuiset isänmaan toivot haluavat käyttää kaikki harmaalla alueella olevat keinot. Ei se sinänsä häiritse, ihmetyttää vaan että miksi. Ja se on minusta aika lapsellista, mutta kukin nablaa tyylillään.

Päivän mietelause:Torstai 18.05.2006 00:07

Tee muille kuten he tekevät sinulle, sillä "silmä silmästä" jättää kaikki sokeiksi, mutta tasa-arvoisiksi. Tasa-arvoisiksi niin hyvässä kuin pahassa. Turha on kuitenkaan ketään nostaa jalustalle, elleivät hän arvosta sinua samalla lailla, ja etenkin näytä sitä. Ja pienemmässäkin mittakaavassa, palveluksia ja huomionosoituksia on turha jakaa jos huomaa ettei saa niitä enää takaisin.

"Älä usko ihmisiin"

[Ei aihetta]Maanantai 07.11.2005 22:27

Miten kauniin sanakääntein,
voisi maailmaa parantaa,
kun on välillä pallo niin hukassa että hyvä kun löytää kotiansa
Miten voisi tehdä maalin,
ja hurjana tuulettaa
kun perseet olalla makaa katsomon portailla.

Ei sitä kuitenkaan naamaansa,
postimerkkiin saa
jotenkin niin turhaa hikipäässä pingottaa
Vuosien päästä saadaan jo taksilla vessaankin kuljettaa,
kai se on sitten hienompi parketille kuukahtaa.

[Ei aihetta]Lauantai 29.10.2005 00:49

Töissä 8-15.25, livistin ennen työajan loppua. Lentopallossa koski polveen ja ranteeseen, ranteeseen teippauksesta huolimatta. Ei siis kannata töhöillä pyörän kanssa liukkailla keleillä. Loppuilta meneekin sitten kaljaa juodessa.

[Ei aihetta]Torstai 27.10.2005 02:22

Olin tänään töissä 9-16, sitten menin syömään Lipastolle. Kotimatkalla huomasin että pitänee ostaa nastat pyörään, nykyiset renkaat ovat aivan liian liukkaat. Pienelläkään vauhdilla ei saa pysäytettyä pyörää. Kotona sitten pyykkäsin ja pelasin Alpha Centauria ja ET:tä koko illan. Ruokaa kerkeää tehdä huomennakin. Pyykit pitäisi vielä laittaa kuivumaan, ja sitten unta palloon.
- Vanhemmat »