IRC-Galleria

Slind

Slind

palasi Szigetistä, huh huh!

Uutta matskuuLauantai 01.09.2007 06:16

Tänään 31.8.2007 olkoon se päivä kun Slind hommasin ensimmäisen vinyylinsä. Isää on hyvä seurata tässä, sillä isänikin osti ensimmäisen vinyylin ennenkuin omisti levysoittimen. Samoin minä. Eläköön Spede. http://www.discogs.com/release/1041971

Otteita raamatusta osa 1Torstai 02.08.2007 19:09

"Mutta alastoman apinan kehitys erityisen sukupuoliseksi kädelliseksi ei annan myöten liiallisille käsittelyille. Sen biologinen luonto kapinoi. Heti kun keinotekoisia kontrollikeinoja on sovellettu jossain kohdassa, jossain toisessa putkahtaa esiin seksuaalisia tehostuksia. Tämä johtaa usein huvittavan ristiriitaisiin tilanteisiin.
Nainen peittää rintansa ja korostaa sitten niiden muotoa rintaliivein. Tämä seksuaalinen signaalilaite voi olla topattu tai puhallettava, niin että se ei vain palauta kätkettyä muotoa vaan laajentaa sitä, jäljitellen täten sukupuolisessa kiihtymyksessä esiintyvää rintojen paisumista.
...
Sukupuolisia täytteitä on lisätty muihinkin ruumiinosiin: tarvitsee vain ajatella miesten kalukukkaroita ja topattuaj hartioita ja naisten takapuolta suurentavia turnyyrejä. ... Korkeakantaisten kenkien käyttö, joka vääristää normaalia kävelyasentoa, lisää takapuolen keinuvaa liikettä kävellessä.
...
Huulipunan, poskipunan ja havuveden käyttö seksuaalisten huulisignaalien, punastumissignaalien ja tuoksusignaalien korostamiseen aiheuttavat lisää ristiriitoja.
...
Kun lukee näistä erilaisista seksuaalisista rajoituksista ja niiden keinotekoisista vastapainoista, ei voi välttää tunnetta, että olisi paljon helpompaa palata yksinkertaisesti vanhoihin hyviin aikoihin. Miksi jäädhyttää huonetta ja sitten sytyttää sinne tuli?
...
Jos naarasapina haluaa lähestyä aggressiivista urosta epäseksuaalisessa yhteydessä, se saattaa esiintyä seksuaalissti, ei siksi että se haluaisi paritella vaan siksi että näin se kiihottaa uroksen sukupuolivaistoa riittävästi aggressiivisuuden tukahduttamiseksi. Tällaisia käyttäytymismalleja nimitetään uudelleenmotivointitoiminnoksi. Naaras käyttää seksuaalista kiihotusta uroksen uudelleenmotivoimiseksi ja saadakseen täten epäseksuaalista etua. ... Tekemällä itsensä houkutteleviksi vastakkaisen sukupuolen jäsenille yksilöt voivat tehokkaasti vähentää vastakohtaistunteita sosiaaliryhmän muissa jäsenissä.
Parinmuodostajalajille tällä strategialla on tietenkin omat vaaransa. Kiihotus ei saa mennä liian pitkälle. Mukautumalla kuttuurin kehittämiin seksuaalisiin perusrajoituksiin on mahdollista antaa selviä signaaleja 'En ole käytettävissä paritteluun' ja ilmaista samalla kuitenkin toisilla signaaleilla 'Olen siitä huolimatta hyvin seksikäs'. Jälkimmäiset signaalit pitävät huolen antagonismin vähentämisestä, kun taas edelliset estävät asioita luisumasta pois käsistä."


Näin kirjoitti Desmond Morris kirjassaan alaston apina. Kenties syy miksi nämä internetin kuvagalleriat ovat todella suosittuja. Helppo tapa viestittää "Olen seksikäs" ja samaan aikaan "En ole käytettävissä paritteluun". Ja mistä kaikki tämä sai alkunsa? Siitä kun jokin apina tuhansia vuosia sitten laskeutui puusta.

MatkakuumettaTorstai 02.08.2007 17:00

Iik jänskättää. Kävin tänään uuden repun, tuommoisen vähän rinkkamaisemman jossa on lenkkiä ja säätönauhaa vaikka kuinka. Ja mikä tärkeintä, lantiovyössä on taskut. Ja rintakehän kohalla kiristysnauha. Menkyyt matkabudjetista. Toivottavasti budjetti alittuu reilusti, koska muuten syyskuu eletään luottokortilla. Mikä meinaa että syyskuussa pitää tehdä enemmän töitä ja käydä vähemmän opiskelijabileissä. Vaan ihan sama ATM, 3 päivää lähtöön! \o/

I <3 musicLauantai 09.06.2007 22:56

Antti Tuisku on tosi ihq ku se on semmonen babyface mut sillon kuiteski lihaksia ja sit se pitää
niin tyylikkäitä vaatteita, tosi seksyy. Entäs Hanna Pakarinen, todella kaunis nainen ja puhuu
kivasti mie-sie-murretta, siitä mie tykkään itekki. Ja idols-Ari, metallin uusi toivo! Äijä
laukoo mielipiteitä eikä kumarra ketään! Asennetta, rok!

Ai niin musiikki, kai he ovat jotain viisuja laulaneet, ainakin joskus. Ja levyjäkin tehneet.
On se vaan kumma miten minä en tunne ulkonäöltä juuri ketään artisteja, eikä varmaan kovin moni muukaan tunnista niitä artisteja joita kuuntelen. He kun eivät juokse kissanristiäisistä toiseen promoamassa itseään, anteeksi musiikkiaan. Kun ei tarvitse. Jos musiikki on hyvää, se kyllä myy. Vaan mistäs ihmiset saa tietää tästä hyvästä musiikista ellei Music TV:stä, radiosta tms? Pakkohan sitä on promota että saa elantonsa musiikista. Ilmeisesti elektronisen musiikin tekijät näkevät nälkää, koska he eivät esiinny televisiossa, eivät avaa uusia ostoskeskuksia, eivät ole Hannu Karpossa joulupukkina.

Dj:t tietysti ostavat näitä levyjä lähes sokkoina, pelkän näytteen perusteella. Ehkä noilla
myynneillä ei artisti elä, mutta musiikki kai se on pääasia, ei mediahuoraus. Paitsi tietysti
esiintyjillä, joilla ei ole välttämättä mitään tekemistä musiikin kanssa. Esimerkkinä Matti
Nykänen, siinä on hieno esiintyjä. Vaan ei siinä mitään, jokaiselle sitä mitä kukin haluaa. Julisteita, fanisivustoja, paitoja, mukeja, nimmareita, tarrakuvien keräilysarjoja,
näköisnukkeja. Ai niin, ja koska musiikista on kyse niin pitäähän heillä olla joku geneerinen
poppi-biisi jota ei kukaan muista puolen vuoden jälkeen. Musiikkihan on pelkkä tuote jota myydään hypetyksen ja ympäröivän fani-kulttuurin avulla.

Siinä mielessä harmittaa, Hanna Pakarisella on hyvä ääni ja mahdollisuuksia tulla arvostetuksi laulajaksi. Mutta hänen musiikkiaan myydään hänen ulkonäöllään, mikä ei ole hyvä juttu. Victoria Silvstedt on myös laulanut, vaan ihmiset muistavat paremmin hänen isot pyöreät... silmänsä. Pakarisen kannattaisi tehdä elektronista musiikkia niin olisi varmaa että häntä arvostetaan juurikin muusikkona, musiikin takia, ei siksi että hän on kaunis. Kauniit naiset ovat missejä, esiintyjiä, ehkä jopa laulajia mutta eivät muusikkoja.

Olen tullut vanhaksiSunnuntai 03.06.2007 23:04

Joo ei ole Sami-pojalla enää sitä asennetta mitä ennen. Mieluummin lähden aikaisin baarista kotiin nukkumaan että jaksan aamulla pelata rantalenttistä kuin alan vetämään tequilaa kaksinkäsin. Miusta on tullut tylsä.

LuopuminenTiistai 15.05.2007 21:04

Vaikka en koskaan tule omistamaan auringonnousua, voin silti toivottaa sille hyvää huomenta.

Kuka sanoiKeskiviikko 09.05.2007 19:02

All the best women are married, all the handsome men are gay. Kuinka oikeassa hän olikaan. Tässä voisi jo masentua ellei maailmassa olisi käytännössä rajaton määrä naisia.

Opiskeluun liittyvää avautumistaLauantai 17.03.2007 20:32

Olinpa tuossa myymässä Ynnän approon lippuja Agoralla, ja siinä ajankulukseni luin Pörssi Ry:n lehteä, Pörssikurssai (http://www.porssiry.fi/index.php?id=porssikurssi&sivu=tiedotus). Numerossa 1/2007 on mielenkiintoinen artikkeli otsikolla "Murheenkryyni matematiikka?". Artikkelissa alkaa näillä sanoilla: "Taloustieteiden tiedekunta etsii lääkkeitä monivuotisen murheenkryynin, matematiikan peruskurssin tuomiin ongelmiin. ... Kurssin alkuun järjestettiin tasokoe, jossa kurssin eri osa-alueita oli mahdollisuus suorittaa moduleittain. 103 ilmottautuneesta vain muutama läpäisi kaikki osa-alueet.". Tässä nyt ei minusta ole mitään outoa, vaikka lukiossa olisi lukenut pitkän matematiikan, ei silti ole ihme että tästä ei pääse suoraan läpi koska kurssi on laaja. Keväällä 2007 kurssin sisältö on seuraava:

Johdanto
Lukujonot
Koronkorkolaskentaa

Matriisi
Determinantti
Lineaarinen yhtälöryhmä

Funktio
Derivaatta ja ääriarvot
Integraalilaskentaa
Differentiaaliyhtälöt

Kahden muuttujan funktio
Lineaarinen optimointi
Kahden muuttujan funktio
Osittaisderivaatat
Ääriarvot
Sidotut ääriarvot sijoitusmenetelmällä
(Sidotut ääriarvot Lagrangen menetelmällä)
Kokonaisdifferentiaali

(Kompleksiluvut)

Koonta / kertaus

"Matematiikan peruskurssi on ollut suuri pullonkaula täältä [taloustieden tiedekunta -Slind] valmistumiselle" sanoo itsekin tasokokeeseen osallistunut Miika Lipiäinen.

KISSAN PASKAT! Tuo matematiikan peruskurssi on laajuudeltaan 3 opintoviikkoa, kun ns. normaalit matematiikan kurssit, samoin kuin fysiikan, ovat 4-6 opintoviikkoa. Se että tuo kurssi on artikkelin mukaan "yksittäisenä kurssina pitkä ja raskas ja erittäin hankala", kertoo siitä että kauppatieteitten opiskelijoilla ei ole hajuakaan mitä oikea opiskelu ja oikeat kurssit ovat. Kyllä, oikeilla kursseilla joutuu tekemään kotitehtäviä jopa 5h viikossa! Ja kun näitä kursseja on käynnissä yhtäaikaa 4-5, on ymmärrettävää miksi fyysikalla tai matematiikalla ei suoriteta 80 opintoviikkoa vuodessa ja valmistuta kolmessa. "Meistä kyltereistä ei kovinkaan moni ole tottunut tekemään niin paljon töitä yksittäisen kurssin eteen", myötää opiskelija Jouni Jyllinmaa. Miten on mahdollista että yliopistossa opiskeleva ei ole tottunut tekemään kurssin eteen työtä 5h viikossa kolmen kuukauden ajan? Sillä keväällä 2007 matematiikan peruskurssi kestää 16.1.-19.4. Ilmeisesti taloustieteitten tiedekunnassa ollaan hyvin kaukana oikesta opiskelusta, jossa kolmen opintoviikon eteen joutuu tekemän töitä 120h (sillä yksi opintoviikkohan on 40h). Tunnetustihan matematiikalla kursseissa luentoja on 4h viikossa, eli 4hx14 viikkoa tekee 56 tuntia. Tentti on 4h, eli yhteensä 60h. Loput 60h tulee siis laskutehtävistä, eli noin 4h viikko. Ja tämä on työlästä!? Voi vittu sanon vaan. Jyllinmaa myötää kyllä "matematiikkaa vaan ei opi lukemalla, vaan pelkästään laskemalla". Ilmeisesti yliopistossa opiskelu pitäisi olla vain luennoilla istumista ja kirjan lukemista. Ei ihme että humanistien ja luonnontieteilijöitten välillä on molemminpuolista halveksuntaa, jos opiskelussa on näin suuri ero.

Ihmisten kannattaisi ensiksi laskea työmäärää ja sen jälkeen vasta valittaa, koska minusta ei ole väärin että kurssin eteen joutuu oikeasti tekemään jotain. Nähdäkseni tämä on liian yleistä lähes kaikilla muilla kuin matematiikan, fysiikan ja kemian laitoksilla.

Kevyempää tähän väliinMaanantai 12.03.2007 22:44

Oletko elokuvien ystävä? Alla näkyy 150 eri elokuvaa. Merkitse, mitkä olet nähnyt ja jos menee yli 75 (eli puolet), olet hieman kahjo.

( ) Sinussa on se jokin
(1) Harry Potter: Viisasten kivi
(2) Harry Potter: Salaisuuksien kammio
() Harry Potter: Azkabanin vanki
() Harry Potter: Liekehtivä pikari
(3) Mr. and Mrs. Smith
( ) The Mexican
( ) Nemoa etsimässä
(4) Leijonakuningas
( ) Ocean's eleven
() Ocean's twelwe
( ) Spy Game
(5) Fight Glub
( ) Meet Joe Black
(6) Seven
(7) Thelma & Louise
( ) Grease
(8) Seitsemän yötä Tiibetissä (Kenties seitsemän vuotta Tiibetissä? -Slind)
(9) Pirates of the Caribbean
( ) Troija
( ) Starsky and Hutch
( ) Saw
( ) Moulin Rouge
(10) Scream
(11) Scream 2
(12) Scream 3
(13) Scary Movie
(14) Scary Movie 2
(15) Scary Movie 3
( ) The Grinch
(16) American Pie
(17) American Pie 2
( ) American Wedding
( ) i, Robot
(18) Teksasin moottorisahamurhaaja (alkuperäinen)
( ) Teksasin moottorisahamurhaaja (uudempi)
(19) Men in Black
(20) Men in Black 2
( ) The Village
( ) Along Came Polly
(21) Forrest Gump
(22) Deep Impact
( ) The Terminal
( ) Halloween
(23) The Ring
(24) The Ring 2
(25) Space Jam
( ) Chigaco
( ) Riku Rikas
(26) The Day After Tomorrow
( ) I am Sam
(27) Taru Sormusten Herrasta: Sormuksen ritarit
(28) Taru Sormusten Herrasta: Kaksi tornia
(29) Taru Sormusten Herrasta: Kuninkaan paluu
( ) Ten Things I Hate About You
() Just Married
(30) Painajainen Elm Streetillä
(31) Titanic
(32) Romeo & Julia
(33) Tiedän mitä teit viime kesänä
(34) Independence Day
(35) Bad Boys
(36) Bad Boys 2
( ) ET
(37) Yksin kotona
(38) Yksin kotona 2
(39) Yksin kotona 3
( ) Mio poikani Mio
( ) Katto Kassinen
( ) How to Lose a Guy in 10 Days
( ) Calendar Girls
(40) Catch Me If You Can
(41) Spider-Man
(42) Spider-Man 2
(43) The Fifth Element
(44) Air Force One
( ) Sound of Music
(45) Terminaattori
(46) Terminaattori 2
(47) Vanilla Sky
(48) Addams Family
(49) Ace Ventura
(50) Valehtelija, valehtelija
( ) Hevoskuiskaaja
(51) 8 mile
(52) Die Hard
( ) Eurotrip
(53) Deep Blue Sea
( ) Kasper
( ) Alexander
( ) Save the Last Dance
( ) Pretty Woman
( ) Melkein julkkis
( ) Uneton Seattlessa
(54) Top Gun
( ) Sairaan kaunis maailma
(55) Cast Away
( ) Wicker Park
( ) Kuka sanoo tahdon?
(56) Vuosi nuoruudestani
(57) Shrek
(58) Shrek 2
( ) Viimeinen Samurai
( ) Kimpassa
(59) Fucking Åmål
(60) Vihreä maili
( ) Amelie
( ) The Truman Show
( ) School of Rock
( ) Big Fish
(61) Pelastakaa sotamies Rayan
(62) Austin Powers
(63) Austin Powers: Kultamuna
( ) Pelikaanimies
( ) Blues Brothers
( ) Blues Brothers 2000
( ) Aristokatit
( ) Piano
(64) American Beauty
( ) Pahat Pojat
( ) Pitkä kuuma kesä
( ) Honey
(65) Notting Hill
(66) Kummelin kultakuume
( ) Morsian karkuteillä
( ) Karhuveljeni Koda
(67) Herrasmiesliiga
( ) Pieni suklaapuoti
(68) Kauna (varmaan tarkoitetaan tätä uutta jossa SMG näyttelee -Slind)
(69) Helmiä ja sikoja
( ) Erin Brochowich
( ) Ihmeperhe
( ) Kellopeliappelsiini
( ) King Arthur
( ) Koirankynnen leikkaaja
( ) Heinähattu ja Vilttitossu
( ) Dancer in the Dark
( ) Lapsia ja aikuisia
(70) Unbreakable
( ) Jali ja suklaatehdas
( ) Boys don't cry
( ) Syksy New Yorkissa
( ) Kuutamolla
( ) Kaverini mahtava Joe
(71) Olimme sotilaita
(72) Häjyt
( ) Pikkunaisia
( ) Kukkia ja sidontaa

Olen silti kahjo.


Edit: En siis merkinnyt tuohon leffoja joista olen nähnyt osan, esim. Uneton Seattlessa. Nämä ovat tylsiä leffoja joita en ole jaksanut katsoa loppuun.

Eduskuntavaaleissa POPULISMIA!Lauantai 10.03.2007 20:23

Tästähän vouhkattiin neljä vuotta sitten. Populismia siellä, populismia täällä. Mutta katsokaapas nuoren vastauksia eri vaalikoneissa! Puolueitten väliset erot nuorilla ehdokkailla näkyvät vastauksissa lähinnä siinä, pitäisikö NATO:on liittyä myöhemmin vai ei ikinä, ja pitäisikö bioenergian tuotantoon panostaa heti vai myöhemmin. Kaikki haluavat erottaa kirkon valtiosta, nostaa opintotukea, pitävät lukiota toimivana systeeminä, haluavat Suomeen lisää maahanmuuttajia, armeija pitää olla joko palkka-armeijana tai yleiseen asevelvollisuuteen perustuen, korkeakoulutus pitää pysyä maksuttomana. No, sama ketä heistä nuorista äänestää, läpi pääsee joku vanha pieru, puolueen ääniharava joka ei paljoa kiinnosta opintotuki tai mikään muukaan. Hukkaa menee sekin ääni.