IRC-Galleria

Slind

Slind

palasi Szigetistä, huh huh!
1) Jos valmistuu yliopistosta maisteriksi viidessä vuodessa, valmistuminen on viivästynyt (bilettämisen vuoksi). T: kauppatieteilijä

2) Matematiikan kurssissa on 40h luentoja, 20h ohjauksia (vapaa-ehtoiset) ja 20h harjoituksia (käytännössä pakolliset) tekee tämä siis yhteensä 80h. Kurssista saa 3ov eli työtunteina tämä on 120. Tästä voimme siis laskea että koska kurssi kestää 10 viikkoa, jää jokaiselle viikolle 4h käytettäviksi harjoituksiin kotona. Ts. kolmen opintoviikon eteen joutuu tekemään töitä kolmen opintoviikon verran! Spank my butt and call me Charlie! Ennenkuulumatonta! Hälyttäkää keltainen lehdistö, yliopiston rehtori ja Amnesty International. Miten kukaan voi kuvitella että kurssin eteen joutuisi oikeasti tekemään jotain!?

"Matematiikan peruskurssi on yksittäisenä kurssina pitkä ja raskas ja erittäin hankala opiskelijoiden kannalta." (PörssiKurssi 1/07).

Kaiholla muistelen vanhaa fysiikan peruskurssi 2:sta, joka oli laajuudeltaan 6ov, sisälsi 4 labratyötä ja yhden työselostuksen, kolme välikoetta ja kurssi kesti tammikuusta huhtikuun loppuun. Vastaavia lukukauden kestäviä kursseja on muuten lähes kaikki muutkin fysiikan kurssit nykyisiä appron kursseja lukuunottamatta, joten ehkä kauppatieteilijät ovat oppineet pääsemään liian helpolla?

--

Ja lisää tulee sitä mukaa kun keksin avautua.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.