IRC-Galleria

Ei oo ees rapula...Sunnuntai 23.12.2007 16:27

Oltiin eileen sitte viihteellä Natan kans.

Ostin varuuksi kaljaa viittä vaille yhyreksän, että jos sitä tulis johonki lähettyä, ku yritin Nataa suostutella, et lähettäs riehumaa..
Nooh..sittehän se Nata soitteli mulle puali kymmenen aikoohin, että joo nyt lähetään!! Ja minä' hurautin Huhtamäkeen hakemaan vähä lisää bissee ja vaihtamaan vaatteet ja sitte hurautin Natalle ja hyppäsin auton kyytiin ja lähettiin suoraa Kauhavalle.

Sielä hypättiin jonku Vanin kyyttiin ja rundailtii vissiin pari tuntia Kauhavan suures keskustas..:D
Ja sitte Kantrii. Ilta oli ihan jees...näin tuttuja ja jotaki häröölin. Emmä hirmu kännis ollu, mutta sellaases sopivas hiprakas. Itellänihän oli rahaa vaan kahteen pitkään ja yhteen kossubatteryyn. Join kuitenki vissiin 4 tai 5 kossubatterya ja ne kaks pitkää.

Puali viiden tuntumas olin sitte takasi Huhtamäes..pääsin tutun kyydillä. Ku meillähän ei Natan kans taas vaihteeks meinannu olla kyytiä pois kauhavalta. Tuumattiin jo, että pitääkö sitä naksauttaa lonkkavolvo käyntii, mutta ei onneks tarvinnu.

Aamulla heräsin pikkuusen hirviään oloon. En meinannu viittiä nousta edes sängystä. Ja sitte talo lappas täyteen jotaki puali tuntemattomia tyyppejä niin mulla meinas räjähtää kuupa. Sitte tuumasin, että lähen pihalle vaihtamaan Celicaan jarrupaloja, että ei tartte olla vieraitten seuras. Ja ny, ku tuala ulkona jonku aikaa puuhasteli niin ei ookkaan enää rapulaa yhtää.. =)

(Ai niin ja hommahan oli niin, että mulla ja natalla ei ollu oikiastaan yhtään rahaa. Mutta ku lähettiin kauhavalta kotia niin meillä oli koti ja Subaru.. :DD Jännä juttu..:DD )

Aih aih.. oli muute vasemman puolen sisäjarrupala kulunu kokonaan pois. Siälä ei ollu enää mitää. Hianot rannut vetäny jarrulevyyn. Ja mäntä niin jumis, että hajos ruuvipenkki..:DD Se vaan katkes se toinen puoli siitä...nauroon ihan räkänä, ku isäpuali kattoo hetken aikaa sitä ja tuumas, että olipa laadukas.. ku se viälä oikee voimallisesti sitä väänsi ja ähisi, että tarttee jonku jatkopalan, että saa enemmän voimaa siihen vääntämiseen... joo-o..ei tarvittu jatkopalaa..:DD

Jop, mutta kummasti tuola raittiis ilmas, ku tekee jotaki mukavaa niin paranee krapula. Ei saa jäädä pötköttää..muuten kualoo..

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.