IRC-Galleria

Viikonloppu oli joo taas...Maanantai 04.02.2008 18:23

..lauantai meni aika rattosasti. Alotettiin mamin kans heti aamusta kännäilyt..tai siis...syömäänhän me lähettiin, mutta tuossa alakerrassa, kun sattuu olemaan tuollanen ravintola, josta saapi kaljaa.

Sielä sitten käytiin yhdellä ja oli niin hyvät huurut edelliseltä päivältä päällä, että kilahti nätisti pönttöön se aamun ensimmäinen.

Siitä sitten jatkettiin matkaa kohti Uskudaria ja johan se matka kävi niin pahasti voimille, että piti pysähtyä myös Sylttyyn yhdelle. Nami.
No siinä nautittiin yhdet isohkot ja odotettiin pari kaveria lisää paikalle ja jatkettiin sit sinne Uskudariin tilaamaan safkat.

Tokihan se luonto vastustaa mun selvänä oloa ja paukautti Uskudariin 40 minuutin jonon, jonka seurauksena jouduttiin mennä Pleikkariin juomaan bissee siksi aikaa, ku venattiin, et meidän ruuat on valmiita.

Siinähän se sitten, humalatilan kohotessa, aika meni rattosasti paskaa lätisten ja kohta oliki 40 minuuttia kulutettu hyödyllisesti ja päästiin vihdoin syömään. Johan siinä oli pieniä seurauksia odotettavissa, kun meidän ruokaillessa meitä kehotettiin olemaan hiljempaa..oli kuulemma ravintolassa muitakin asiakkaita. :DD

Ja tempas sieltä joku viisaana poikana jotain puol älykästä kommennttia naapuri pöytään: "Maistuiskos pojille pillu noin niinku ruuan päälle? Mami antaa!". Ei tainnu pojille pillu maistua, ku lähtivät, sanaakaan sanomatta, pois.

Ku oltiin einestetty niin lähettiin sit hakemaan mamin kaveri linkka-asemalta ja sit käppäilemään kohti meidän kämppää. TOSIN me jotenkin ihmeellisesti löydettiin ittemme jälleen Kiarasta (alakerran ravintolasta) bissetuopin ääreltä. Jännä juttu. Yhen vai kaksko kerkesin siinä juoda, kun meitä sitte viimesillään kehotettiin poistumaan. Oltiin kuulemma häiriöksi.

Olihan se joku akka siinä viereises pöydäs jo useampaan otteeseen kehottanu meitä olemaan hiljempaa. Jännä juttu... mikseiköhän sitä kiinnostanu perseeseen nussimis -jutut ynnä muut. :DD

Sitte se kysy meiltä vielä, ku meitä oltiin kehotettu poistumaan ja tehtiin lähtöä, et "Oletteko te mielestänne fiksuja nuoria??" minä: "No ei todellakaan! Eikö se oo aikuistumisen merkki, ku pystyy myöntämään itelleen tosiasiat?" Pizza nainen: "Tuo teidän kielenkäyttö on ihan hirvittävää kuunneltavaa" nimeltä mainitsematon: "Vittu pillu vittu pillu vittu pillu vittu pillu!!!!!".
Ja paskasen naurun säestämänä ulos. (joo..osataan me käyttäytyä).

No eihän siinä sitte. Hilauduttiin hissillä meidän kämpille ja jatkettiin juopottelua. Illalla sit lähettiin baareilemaan ja mulla oli ainaki polla sekasin. Olin sekoollu taas jotaki ihan järetöntä paskaa. Ja polviki o rikki. :DD

(Nih..ja kämpille tuli taas jotaki omituusia otuksia. Jätkät kävi tiskaamaan, ku tulivat jatkoille!! o.O )

Että sellasta meillä... mitäs teillä?

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.