IRC-Galleria

...jaSunnuntai 17.02.2008 04:07

..kunnon viininmaistajaiset oliki..:P

Voi hyvää päivää. Juoksupojan kans tintattiin pari pulloo viiniä ja sehän oli selvä, että ku päivän syömis saldo oli lautasellinen salaattia niin päähänhän se nousi. Jopa niin hyvin, että jäi sitte se 0.5l:n leijona kokonaan juomatta, vaikka sellanenki oli ostettu.

Kännissähän sitä oltiin juu. Rocksissa härvellettiin toki taas kiltisti ja uppos siinä illan aikana muutama bissekin vielä sitten lisäksi. Juurikaan muistikuviahan en omista Rocksin reissusta. Muutaman pienen.

Piti sitä sitte raahata kämpillekin taas jos jonkunlaista porukkaa. Huoh. Minä en ikinä enää halua olla 2 viikkoa selibaatissa, koska se riistäytyy sitte täysin hallinnasta koko homman.
Se on vähä niinku syöminen, että koitappa olla viikko syömättä niin ihan taatusti syöt viikon jälkeen kolmen viikon eestä yhteen päivään. Että noin. Ei oo terveellistä se.

Pomoki osas hoitaa hommansa hienosti! Mä oon ylypiä susta!! :D Tais mennä siinä sit viimenenki periaate, jos niitä on enää mitään ollu jäljellä. ;DDD

Ai jesus. Ja yks ?"#%¤&?=#¤! hajotti rappukäytävään kaljapulloja. Voi jumankauta, ku niitä lähettiin sit keskellä yötä pomon ja nimeltämainitsemattoman kans siivoamaan sieltä. piti hakee vintistä kiffeli ja tottahan sielä ny mummut sitte herääli. Mutta yks kyllä leppy, ku tämä nimeltä mainitsematon lupas mennä hieromaan sen jalkoja. Kyllä kikatutti mummia niinku pahaasta teinityttöä.. :D
Tehtiinki tän nimeltämainitsemattoman kans sit diili, et aina, ku me halutaan bailata täälä kämpillä niin se käy varuuksi pökkimäs jokaasta rapun mummia niin ovat sitte tyytyvääsiä hetken aikaa neki..ja saavat ihan varmasti unta..ei haittaa jalkojen kolotus yhtään. :DD

Aamullahan tää kämppä sitte oli oikein mielenkiintosen näkönen.. pomon huone täynnä avattuja kortsuja? Joskaan yhtään ei käytetty vissiin kuitenkaan...;D Turkin pippuri pussissa oli kortsun paperit. Mun yöpöydällä tuntu olevan jonku bokserit ja ja ja... noooh...sellaasta pientä mukavaa.

Olihan taas kemut prkl. :DD Ihan hyvä ehkä, että lähen muutamaks päiväks sinne härmään rauhottumaan. Pitää vähä helepottaa nytte. Huhhuh.

"Eteenpäin" sano mummo lumessa!!



Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.