IRC-Galleria

Lää puuh...läählääh...Lauantai 23.02.2008 12:19

Hrrr... torstaina oltiin sit juopottelees, ku Pete laitto aamulla viestiä, et "Tänään juomaan?". Siin'ä sit tuumasin, et en oikeen tiedä, ku ei oo rahaa... nooh...kyllähän seki asia ratkaastiin ja ei ku kaheltatoista aivasti sopuli ja turpa täyteen.

Olin niin väsyny edellisestä illasta, että simahdin jo joskus yhen aikaan yöllä. Ja aamulla heräsin silleen söpösti Harry Potterin näkösenä. Olipa hienot kakkulat kaverit!! ;DD (Mun kaveripiirrissä, kun on noita taiteellisesti lahjakkaita ihmisiä..;DD)

No ei siinä. Mä onnistuin jotenki yön aikana taikomaan itelleni kauhian taudin jostaki. Oli takuu varmasti sen yön aikana ollu kuumetta ja muutenki.. kurkku ihan vitun kipiä ja pää.

Ja on muuten vieläki. Nytteki hikoilen, ku sika.. :P Mun vaatteet on siis valehtelematta ihan läpimärät, ku niin älytön hiki. Plääh..ei oo edes kuumemittaria, että näkis paljo on lämpöjä.
Oikeeseen korvaanki koskoo. Mä en nyt ymmärrä mistä tämä tauti taikoontu..:P Ei kiva..:P
Nooh.. vähä tabuja naamaan ja kaiken maailman litkuja niin eikö tää tästä.

Selvinpäin olin sitte eilisen, vaikka oli perjantai..yksinkertaasesti en pystyny liikkua minnekään. Kävin nukkumaan varmaan joskus ysin aikaan.. o.O Nooh...pikku vikoja...

Mut sellasta...ny vois testata pystyiskö tupakan polttaa...huonolta näyttää, mutta nikkikset olis aika kovat, et jos sitä väkisin...

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.