IRC-Galleria

No niin...Maanantai 25.02.2008 12:18

Oltiin me iituksen kans lauantai selvinpäin. Joo-o. MITÄ ETTE USKO VAI????

Oltiin täs kotosalla ja tuumattiin, että nooh...meillä on ysiin asti tehokasta mietintä aikaa, et jos halutaan lähtee juomaan. Sehän alko siinä sitte jo näyttää vähä siltä, et ei me minnekää mennä, ku ei oiken ollu mitään tiedos.

No kuinka ollakaan vähä vaille kaheksan site yks kaveri soitti iitukselle, et jos se tulee hakeen meidät pihitsulle niin lähetäänkö me sen kans juomaan. No mikä ettei. Iitus siinä sitte taas turvautu vanhaan kunnon pikavippiin ja mulla oli..ihme kyllä.. rahaa ihan itelläni.

Abc:n kautta ja sit kaverille. Hörppäsin ekan bissen siin naamariin ja tuntu, et se jo kilahti ihan täysillä, ku olin oikeen 3 leipää syöny koko päivän aikana ja kuumetta oli joku lähemmäs 38 astetta.

Saatiin site tuhottua meidän alotusbisset ja pari viinilasia ja sitte tilattiin taksi... ja meidän kämpän kautta taminoon. Sielä juotiin ehkä parit...tahtihan oli se, että kaksin käsin piti vetää. Ettei varmasti oo illan aikana järkeväs kuosis...:D

No ei me sit iituksen kans taminos viihytty, ku ehkä joku tunti ja sit Rocksiin. Sieltähän ei juurikaan muistikuvia ole..paitsi piti sitä taas vähä imee sieluja ja toki yöllä oli kiva lähetellä omituisia viestejä ja soitella pitkin poikin. Ihme ettei meihin oo menny hermot taas...tai siis mistä minä tiedän vaikka ois mennyki...;D

Juoksupoika tuumas vaan seuraavana aamuna, et "Te kaks ette kans voi mihkään lähtiä ilman,e ttä siitä tulee sanomista.." Hmmm..o.O Noh..tottahan tuo kyllä on...;DDD Järki ei aina oo ihan mukana kaikessa mitä tekee..

Mut sellasta. Huomenna lähen härmään niin jos vähä rauhottus sit...:D

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.