IRC-Galleria

Rocksissa taas.Lauantai 08.03.2008 19:12

Juomaanhan se oli lähettävä, ku neuvonantajaa vitutti ja noo..tokihan me muutenki oltaas lähäretty, että eipä tuohon viitti syitä edes yrittää kaivella..:D

Noo..rocksiin eksyttiin tietenkin taas, ku siälä oli BB-Einari. Muorihan se heti hyökkäs sen kimppuun ja vinkkas sen meidän kans tanssimaan "Jos pillua saan" -biisiä. Sen jälkeehän se tuli meidän pöytään ja tuntu niillä olevan hirmu kiihkeet keskustelut siinä (siis neuvonantajalla ja eikalla..).

Ja yhteiskuviakin tietysti piti ottaa. Pomo ei oiken lämmenny, mutta muorin kans päästiin oikeen polovelle. Että noin. (Sen piti tulla meille jatkoolleki, mutta ei näkyny. )

Saimpa sitte maailman "kauneimman" iskurepliikin osakseni, eräältä nimeltämainitsemattomalta tyypiltä. Ai juku, lämpesin melkeen heti.
"Et sä ny mikään kovin hyvän näköönen oo, tommonen aika keskiverto, mutta ruvettaisko seurustelemaan??" ;DDDDDD Tuumasin siinä sitte vaan, että "Noh. Ei oo näköjään sinuakaa kovin suurilla älynlahjoilla siunattu, että minä en näistä asioosta keskustele" ja katosin siitä hyvin liukkaasti tanssilattialle. Joskin..pakkohan sitä oli vähä saada härveltämisen makua siihen ja vähä ihan snadisti lipaasta.. ;) Ai nii ja ennen tuota ihanaa iskurepliikkiä, "Pannaanko tänään?" "Joo..ei".

Hehhah.

Nooh. Minä kerranki pääsin kotiin ilman minkäänlaasta miästä. Jipii!! Propsit mulle. :DD(vaikka olin mä kuulemma loppujen lopuksi yrittäny saada seuraa...onneks en saanu...:D )
Mutta joku se sitte sai kai munki eestä. Eräät ne, ku heräälee ilman rihmankiertämää oudon tyypin vierestä. (Se kenestä on kyse, jääköön salaisuudeksi...:DD)

Olipa ilta. Se teqila saatto olla jonkin sortin virhe ratkaasu, mutta eihän siinä. Muoriki kadotettiin yöllä, mutta kotiansahan se oli lähteny salakavalasti.

Mutta noin. Kiitos RY:läiset taas. Olipa virkistäytymiset...:D

-Ylirahastonhoitaja kuittaa



Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.