IRC-Galleria

Oli laivareissu...Lauantai 15.03.2008 02:30

Oltiin sitte tosiaan laivalla. Minä, pomo, sihteeri, neuvonantaja ja työterapeutti. (musta vaan tuntuu, että terapeutti on nyt kyllä ite terapian tarpeessa...:D )

Lähettiin keskiviikkona vähä vaille yks ajamaan täältä kaupungista kohti Turkua. Minä ajelin tuonne Kuorttiin asti ja Neuvonantaja siitä eteenpäin. Pomolla ja sihteerillä sopulit aivasti jo savonlinnassa ja mulla se sopuli otti vauhtia heti Kuorttissa.

Ajeltiin siinä sitte vähä harhaan, ku Lahden kautta olis pitäny mennä, mutta mentiinki vähä toista reittiä. No ei siinä..löydettiin kuitenki perille.

Tulihan siinä sitte oltua Turussa jo ihan huikeessa humalassa. Terminaaliin, ku päästiin niin minä ainaki olin jo ihan päissäni. Saatto siinä pomolla ja sihteerilläki olla ihan hyvä nousukiito. Ja niin pääsi se Neuvonantajaki korkkaamaan. Työterapeutti ei siinä vaiheessa vielä napanderiin juurikaan koskenu.

Laivaan päästiin ja eikun ensimmäisenä syömään. Käytiin vetämäs safkaa irtokarkki tyylillä ja sitte taxfreen kautta hyttiin alottelemaan.

Tuli siinä oltua sitte ihan hyvässä humalassa. Baarissa istuttiin ja neuvonantajan kans piti tietysti persettä keikutella tanssilattialla. Työteraputtiki löysi jotain keski-ikääsiä kavereita jotka sille sitte oli kaljaa juottanu, että tais tuoki pienissä olla loppujen lopuuksi.

Sinähän se meni sitte johonki lähemmäs kuuteen aamulla valvoes. Sihteeri oli niin humalas, että se pistettiin hyttiin nukkumaan joskus vähä aiemmin, ku se kävi taas riitelemään...ei sinänsä mitään uutta.. ;DD

Veihän se nukkumatti sitte meidät muutki lopulta. No aika mitään sanomaton oli tuo ryyppääminen tuola laivalla. Loppuyöstä alko paattiki keinua niin, että osalle porukasta tuli huonohko olo...

Aamulla sitte ylös sängystä ja suihkunkautta syömään. Sihteeri oli ihan turpa täynnä vielä ja oli heittäny kaariyrjötki hissiin. :DD

Tuumasin siinä sitte, että noooh...kai mäki voisin tempaasta pienet päiväkännit ja hain taxfreestä juotavaa ja honiin smirnoffit kyllä sellaasta kyytiä naamaan, että ei oo tosikaan. Sihteerin kans härvellettiin pitkin poikin ihan turpa täynnä. :DD

Kummallakaan ei mitään muistikuvia autoon menosta eikä kyllä pahemmin koko kotia tulo matkasta. Minä olin laivanaulas huudellu taas jotaki härskejä kikkeli juttuja mikä ei sinänsä kyllä oo mitään uutta sekään..:D Sihteeri sai hyvän idean ja tiputti mun toisen kengän jonneki Mikkelin tienoille...ei oo sen koommin sitä popoa näkyny.

Minä olin äityny pussailemaan työterapeutin kanssa kiihkiästi. Tosin veikkaan, että sillä ei oo ollu paljo vaihtoehtoja, ku minä oon kännissä jotaki päättäny niin se sitte kans on niin, että ehkei se sit ollukaan niin kiihkiää. :DDDD (tähän viittasin tuolla, että terapeutti ite saattaa olla terapian tarpeesa..:DDD) Ja yritin mä kai raiskataki sen sinne auton takapenkille.. tai jotain.. :D
No ei ehkä sentään IHAN...

Jotaki oltiin Sihteerin kans härvelletty koko koti matka. Nahisteltu välis ja välis taas ei. Mä poltin sen housuihin hirmu reiän. Oli meinannu vissii porukalla vähä palaa meihin käpy. Hehheh. Sihteeri sit savonlinnan tienoilla sammu autoon eikä meinattu saada sitä sisälle. Kyllä me sit loppujen lopuksi saatiin. Se oli niin turpa täynnä, että lähti pyyhältämään autosta ihan väärään suuntaan....oliskohan ollu menos taas pyrkimään jostaki kerrostalon seinästä sisälle niinku sillä on vähä tapana...;)

No joo..oli ihan jees reissu kyllä... takaasi tulo matka oli ihan kiva kanssa..:DD Vaikkei ehkä kaikkien mielestä!! ;DD

Jees... -Ylirahastonhoitaja kuittaa!

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.