IRC-Galleria

Niin..päästy sitte ikinä kisaamaan, mutta älyparkissa oltiin kyllä...:D
Rattopoika hoiti työnsä tunteella ja ammattitaidolla... :DD Alastihan se hillu täälä ja joutu älyttömän vandalismin uhriksi, ku sammu...;D sielä tuntu lukevan tinneritussilla, jos jonkunlaasta tekstiä ja kai tuolle parit lortitki oli imetty kaulaan. Mitä tästä opimme....älä koskaan sammu känniääliöiden läsnäollessa...:DDD Grähääää.

Sihteeri oli luopio! Se painu naisiin saatana kesken kaiken. Pöh.

Pomon ja Neuvonantajan kans lähettiin sitte rocksis käymään. Ei muistikuvia..ainakaa mulla ja pomolla! Oltiin soitettu Juoksupojalle ja kysytty, et haluaako se olla kana vai tipu vai luuta. :D Sitte oltiin joilleki jätkille sanottu, et "Hei. Kattokaa tänne ja hymyilkää." Sit ne katto ja me tuumatiin vaan, et "Jooo...eeeeiiiiii.." Mistähän sitte liene ollu kyse..;D

Tässä nyt sitte tuumataan, että ollaanko oltu kovinki pöljiä. Todennäköösesti.

Rattopoikaki oli kovaa kyytiä ollu matkalla eukkonsa lua, mutta sammu paidan ettimisreissulla. Et ei sit ikään päässy sinne asti. Epäilen, että näinköhän olis perille edes löytäny, ku tuntu, et ei ollu se sen navigointi taito ihan parhaassa kuosissa.

Työterapeuttiki oli paikalla tosin se poistu jo melko aikasin eikä ottanu kippanaa kauhiasti. Saattaa olla taas terapeutti ite terapian tarpehes, ku meitä joutunu kattomaa.Heh.

Tuli sitte pomonki kans otettua vähä yhteen, ku ärsytin sitä tahallani. Hahhah. :P Tosin sovittiin me jo.. =)

Nii ja tehtiin meille voitonmerkki seinä. Sielä sitä on seinällä kiinni kasa tuntemattomia boksereita ja yks t-paita. (Niin on seinä täynnä paskan värjäämää kalsaria.) Hahhah.

Jep...- Ylirahastonhoitaja kuittaa




Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.