IRC-Galleria

Pääsiäisbileet oli...Lauantai 22.03.2008 17:05

Joo-o. Olipa sitte pippalot tosiaan. Osasin olla ihan hyvässä kuosissa rocksissa. Siis ihan oikiasti jopa tällä kertaa. Olin hyvässä humalassa ja osasin kai jotenki jopa käyttäytyä. :D Jee.

Pomo oli vähä rähinässä alku illasta, mutta loppua kohden seki piristy ja pisti jopa vähä tanssien. Minä ja neuvonantaja tanssittiinki melken koko ajan. =D

Lähempänä pilkkua mulla meni kyllä muisti ja kotimatkasta ei oo mitään muistikuvia. Ollaan kuulemma kävelty ja onneks(tai no..onneksi ja onneksi) meillä oli "suojelus"enkeli mukana, kuinkahan olis muuten tuon kotimatkan kanssa käyny. Enkeli oli kyllä loppujen lopuksi sen verran pervessiä sorttia, että noh...ei sitte puhuta enää lopusta. Tähän saattaa pomollakin olla sanansa sanottavana...vai mitä?? ;)

No joo... siitä ei sitte sen enempää. Pomolla oli kirkkovene kannikassa sun muuta, ku nukahti kesken kaiken. Jostain syystä enkelin sukkahousut löyty sen sängyn vierestä?? Mitä mitä??

Nooh..en minä sen viisaampi ollu, ku pomokaan, ettei sen puoleen, mutta ei puhuta siitäkään. Mulla on päässä sellanen tietty mielikuva miten kaikki on saattanu tapahtua. Vuoronumerot on vissiin taas ollu jaossa tai jotain. Että sikäli.

-Ylirahastonhoitaja kuittaa paskat loppuyön tapahtumat tähän!

p.s. pitäsköhän ruveta järkiänsä käyttämään ja vähä helepottamaan??

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.