IRC-Galleria

PäböySunnuntai 30.03.2008 15:58

Joo..olin mä sitte perjantaina juopottelemas Juoksupojan kanssa.
Ja olihan tuossa kämpillä porukkaa alkuillasta.

Lätistiin paskaa ja sitte suunnattiin Rocksiin tietysti. Oli aika epätavallinen ilta, koska mä en tehny mitään typerää. :D Istuttiin kiltisti pöydässä, jauhettiin paskaa ja juotiin. Kännissähän sitä oltiin kyllä. :D

Sitte pilkun jälkeen kiltisti kotiin nukkumaan. Ihmeiden aika ei ole ohi.

Krapulassa eilen mulla oli kyllä joku juoppohulluus kohtaus tai jotaki. Oltiin jakamas kaupungilla julisteita niin minä ja Neuvonantaja sekooltiin ihan hulluna taas vaihteeksi. Mä hajotin sitte autosta tuulilasinki, ku sain jonku riahumis puuskan. (tai siis siihen tuli sellaanen särö.)

Heiluun auton ikkunasta pihalla ja huutelin jotaki järettömyyksiä kaikille ja sitte tosiaan hyäkkäsin siihen tuulilasiin niin se halakes vähän matkaa sellaasen kiveniskun kohalta. (krhm..sori neuvonantaja). Kieritettiin juoksupoika täyteen teippiä ja neuvonantaja yritti teipata sen kiinni valintatalon seinään..luuli kai sitä julisteeksi tmv. :DD

Sitte lähettiin käymään pomon tyäpaikalla tuas Syltys ja käveltiin portaat alas kauhiaa meteliä pitäen..tajuttiin sitte alas päästyä, että koko paikkahan on ihan täynnä porukkaa.. ;DD Ku oletettiin, että se siihen aikaan päivästä olis tyhjä. Nooh..eihän siinä.

Julisteet sitte loppu vähä kesken ja lähettiin kuskaamaan juaksupoikaa takaasi Pihitsulle. Siälä pihas oli pakko ottaa vähä lumisotaa ja se oliki siältä sitte hianoa lähtiä citymarkettiin perse täynnä lunta, ku Neuvonantaja ystävällisesti kauho sitä mun housuuhin.

Käytiin hakemas Tyäterapeuttiki matkaan. Se ei jostain syystä uskaltanu lähtiä meirän kans kauppaan, ku se katto meirän sekoolua siinä autos. Neuvonantaja nakkeli sipsiä mun päälle ja murusti sitä mun hiuksiin ja minä tein vastaiskun. Ja no.... ONNEKS ei lähteny meirän kans kauppaan. Kyllä taas meitä pirettiin suunnilleen normaaleina varmaan..hohhoijaa.

Joo, että sellasta tarjos viikonloppu. Eilen piti kans lähtiä juamaan, mutta ei sitte Pomon kans saatu rahaa mistään niin tultiin sitte Rantsuun haisemaan. Ku pikavippiäkää kehrattu ottaa, ku on jo rästis muutenki.

Vois lähtiä lukemaa Juoppista. Hei hei ja hellät tunteet.. Täh??!?!?

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.