IRC-Galleria

Uskoksä HÄH?Lauantai 10.05.2008 15:53

Olin eileen selevinpäin.. LAILAI!! ^_____^ Ei krapulaa!! (ja olen 95% todennäköisyydellä tänäänkin...ikinä ei mun kohdalla kannata kuitenkaan liian varma olla, VAIKKA mulla ei tällä kertaa kyllä oikiasti oo rahaa yhtää enkä saakkaan mistää..)

Join mä yhen pienen kaljan ja krapalolonkeron, mutta vissiin 3 tunnin tauon pidin noiden kahden välillä, ettäh... o.O

Tavattiin Matteuksen kans niin kohtelias eukko, että mentiin ihan lukkoon sellasesta älyttömästä ystävällisyydestä..hui..kauhia. O.O :D

Lähetiin viemään Sihteeriä tuonne peräkaupungin osiihin tapaamaan yhtä intistä just lomille tullutta kaveria. Ajateltiin siinä sit, että meki lähetään moikkaamaan tätä lomille päässyttä kaveria, ku ei oo taas nähty sitä hetkeen aikaan...

Tää kaveri oli sit mun entisen kans sen mun entisen entisen kämpillä. (selkeetä.. ;D)
Nooh..marssittiin sitte minä, Matteus ja Sihteeri sinne ja koputettiin oveen ja tää eukko tuli avaamaan oven. Siinä se sitte mulukkas meitä päästä varpaisiin ja tuumas ensin, että "Mitä vittua!" Sitte Sihteeri siihen, että "Onko ***** täälä?" ja marssi sisälle..
Sit tää eukko vaan, et "On se, MUTTA ETTE TE KYLLÄ TÄNNE JÄÄ!!!!". Sihteeri ei moista kuunnellu ja marssi vaan sisälle tyynesti, et "Jhoo jhoo. Ihan pikku hetkeksihän minä vhaan."

Katottiin sit Matteuksen kans toisiamme vino hymy naamalla ja tuumattihin, että me tairetaan sitte lähtiä autolle oottelemaan, ku on niin ystävällinen tämä vastaanotto, että ihmistä alakaa ihan ujostuttaa moisen ystävällisyyren eres. :DDD

(hauskanhan tästä tekee se, että eukko on alusta asti kattonua mua ku halapaa makkaraa, vaikkei oo koskaan mun kans sanaakaa vaihtanu. Ja tuoki johtunee vaan siitä, että mun pahaksi onneksi eukko sattu valittemaan ittellensä mun eksän.)

Voi pojat, ku päästiin autoon sitte kehittelemään kaikkia pikku tarinoota miten tämänki tapauksen OLIS VOINU ratkaasta. :DD Kyllä lensi niin älytöntä törkyläppää tuostaki, että ei oo tosikaan. Meinattiin tukehtua nauruun. ( "Siitä mopin kohtalosta en viitti eres puhua on sen verran härski juttu.." "Niin ja kyllähän sä tiärät, että ku minä ja se ruvetaan temuamaan niin siinä ei jää edes pölynimuri rauhaan. " "Ai se sotku?? Joo..älä siitä piittaa. Kyllä taloyhtiöllä on varmaan kihiveleitä sivouskomerossa." jne jne jne :D )
Sielä me sitte istua nakotettihin autos ja verettiin nupit kaakkoon ja luukutettiin siinä kerrostalon pihas musiikkia. :D Joo-o, että sellasta eilen. Voiki mailmas olla häjypääsiä akkoja..hohhoijaa. Mutta onhan noissa tiätysti hyväkki pualensa...tulee muille ihmisille parempi mieli, ku toinen rääkyy korvat punaseena, jostaki vitun turhasta asiasta, ja itte on vaan silleen, että "Älä nya riahu. Ei karhutkaa riahu koko ajan, ne vetää välillä pualukoota." :D

Nooh..loppuiltaki siinä meni sitte ihan hyvin. käytiin paiskaamas sihteeri rantasalmelle, vaikka meinattihin olla vähä hukas kyllä siälä Rantsun perämettis.. o.O ja heitettiin noi kuskattavat baariin.
Sit käytiin hakee Ville poika meidän kans ajelemaan ja vissii joku pari tuntia heitettiin siinä lenkkiä ja sit Rocksille joksiki tunniksi, siinä meni se yks karpalolonkero ja sit himaan pötköttää. Neljän aikoihin oltiin sit kämpillä.

Oli oikiastaan tosi kivaa olla välistä selevinpäin ihan vaan huvin vuoksi, ku oli silleen jotain tekemistäki, ku autolla ajeltiin.. :)

jep, mutta se tarinointi perjantaista... tänään tuskin tapahtuu mitää jännää... :P
hyvää päivänjatkoa!


Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.