IRC-Galleria

Jotaki turhaa lätinää...Keskiviikko 04.06.2008 22:12

En huanosti vetäny parin viimeesen tunnin aikana töis...

Ensin käytiin hakemas parin kilsan päästä Hiace täyteen vanhoja autonrenkaita, jotka oli vanteilla vielä. Sitte purettiin kuorma tonne scatterin pihaan ja mä sain alkaa irrottaa niitä renkaita vanteilta... Hohhoijaa. Meni siinä sellanen reilu 20 rengasta.. piti ottaa ilmat pois ja sitte rengaskoneella vetää ne.
Voin kertoa, että tällääsellä helteellä meinas tulla vähä kuuma, ku piti rehata niitä edes takaasi ja paiskoa sitte niitä kumeja lavalle. Ja kiva, ku parit renkaat oli ihan täynnä jotain ruostevesipaskaa niin mukavasti roiskahti sieltä, ku paino sen kumin vanteelta alas.
Nyt oon kyynerpäitäni myäten siinä paskas... hah. :DD

Mitähän muuta sitä tuli tehtyä. Laitettua pari akkua ja sitte etittyä tavaoorta tilauksiin ja ja..sellasta.


Ny on kyllä niin lämmin sää, että kaljahan sitä maistuus kivasti.. ^___^
Mutta jospa kohta mummon luona menis käymään...jos vaikka vähä...rahaa sais...niin voiski harkita sitä kaljalla käymistä..ehkä.. =D

Kukahan vaan lähtis mun kans.. :P Ku tuntuu, että kaikki on johonaki... tai siis ei oo kyllä hirviästi vaihtoehtoja täälä muutenkaa.. :P

Nooh, mutta..enköhän mä jotaki keksi.. ny savukkeelle, ku justii vedin navan täytehen ruakaa.. oli ihan hirviä nälkä, ku en uskaltanu ottaa töihin hirmusti evästä, ku jäi eilisestä pikkunen trauma, ku tänä aamunaki viälä oli huano olo vähäsen. Pöh.





Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.