IRC-Galleria

Testejä..:D tylsäää aamua..Keskiviikko 11.06.2008 11:07

Millainen mies olisin?

Naistenmies!

Naistenmies ei kuulu avioliitosta haaveilevien unelmalistalle. Miehinen puolikkaasi olisi oikea naistenkaataja - millainen mahdatkaan olla naisena? Jokainen tsäänssi on mahdollisuus, sanotaan, ja sinä kyllä hyödynnät jokaisen. Naistenmies tarjoaa romantiikkaa ravintolassa, mutta vilkuilee tarjoilijatarta samalla. Ei huonon itsetunnon omaaville!

Joskus elämä voi tuntua tyhjältä. Mikseivät suhteeni kestä?

( Hahhah. :D )



Henkinen ikä 15 v.

Oot niinku nuori ja sillee. Tiettyä epäkypsyyttä on ilmassa, muttet ole yhtä kaavoihisi kangistunut kuin vanhemman henkisen iän omaavat. Mielipiteesi saattavat olla töksähtäviä, eivätkä muut aina ymmärrä sinua. Teineilylläkin on oma aikansa yli nelikymppinen teini ei ole välttämättä kovin hip tai cool.

Hanki korkeampi henkinen ikä näin:Poista käytöstä täytesanat niinku , tota ja öö

Osta vaatteesi aikuisten osastolta

Älä kutsu vanhempia kalkkiksiksi

( =DDD )


Millainen juhlija olen?

Seurustelija

Sillä missä juhlat ovat, mitä siellä tapahtuu tai mitä on tarjolla, ei ole väliä, kunhan seura on loistavaa - silloin viihdyt ihan missä tahansa!

Se, millaisissa paikoissa juhlit, riippuu täysin seurueestasi - sinut saattaa siis bongata yhtä hyvin joraamasta villisti diskossa kuin hengailemassa boheemissa taiteilijabaarissa. Olet yleensä ottaen hyvä löytämään myös uutta seuraa, tutustut mielellään uusiin ihmisiin ja parhaiten se onnistuu luonnollisesti juhlissa, kun kaikki ovat rentoja muutaman drinkin jälkeen! Kamalinta mitä voisit kuvitella, ovat juhlat, joista et tunne ketään ja jokaiseen tutustumisyritykseesi suhtaudutaan nihkeästi. Onneksi voit silloin aina tarttua luuriin ja soittaa jollekin lukuisista bailukavereistasi: "Hei tule tänne, niin heräävät nämäkin kekkerit eloon!"

(Harvinaisen totta kyllä tämä.. :DD)

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.