IRC-Galleria

Haa.. sain muute töitä..Torstai 12.06.2008 02:15

Jei!! Soittivat tänään mulle Capitalilta ja pyysivät töihin. Ei nyt oo, ku vasta muutama vuoro lukkoon lyöty, mut sanoin, että jos vaan tulee tarjoilija pula niin soittaa mulle, et oon valmis kyllä tekemään. :)

Vähä helepottavaa.

Ja..

Nyt on Civic sitte maalia vaille valmista kauraa. Noin niinku suunnilleen. Puskurit kii ja maalia pintaan niin se on sitä myöte selvä.

Kyllä taas katsastusmiehet kusi silmään ihan täysillä. Vittu Civicis mikkää jarruletkut pullista...saatanan sokiat. Olis varmaan kannattanu kuaputtaa sitä paskaa niiden letkujen ympäriltä pois ennenkä alkavat pätemään jostaki mikä ei pirä paikkaansa.
Näyttihän ne letkut paljo paksummilta mitä niiden kuuluis olla, mutta yllättäen, ku vähä putsaili niitä niin oli ihan erinäkööset. Ei edes mitään murtumia missään ja ihan tasaaset.
Hohhoijaa. Kaikkee sitä..

Enää ikään viä autoa katsastettavaksi ennenkä oon tehny ihan perusteellisen tarkastuksen, että kukaan ei varmasti voi väittää mulle mitään skeidaa.

Huomenna sitte pitääs hakee Buick tuolta Pelekkalasta ja ruveta vähä syynäämään sitä. Kuhan siinä nyt ei olis muuta, ku se vesipumppu niin olis aikaa laittaa se. Ku tuntuu, että vittu tämä 3 viikkoa oo riittäny tekemään oikeestaan yhtään mitään. Töis vaan aamusta iltaan ja siinä onki pari tuntia aikaa, niiren jälkeen, tehä jotain ja sitte ei ku nukkumaan ja taas sama homma..:P

Mutta katteloo ny mitä huomenna ehtii...
Jos sitä tosiaan painuis pehkuihin jossain kohtaa pian..ehkä..








Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.