IRC-Galleria

Mustasukkaasuus.Keskiviikko 02.07.2008 22:40

Tuli tuos puhe mustasukkasuuresta.

Mä en ymmärrä. Siis joo..sellanen pieni mustasukkaasuushan on ihan normaalia. Sehän vaan osoottaa, että joku ihminen on tärkiä, mutta sellaanen älytön, sairas mustasukkaasuus niin ei kyllä minun ymmärrys piisaa... ettei anneta toisen vilkaastakkaan muita ihmisiä.

Kyllä jokaanen vilkasee toisenki kerran jos vastaan kävelöö hyvän näköönen nainen/mies. Ihan varmasti...seurusteli tai ei.

On mullaki ihan hyvä 28" telkkari, mutta jos mä nään 52" taulu telkkarin niin ihan varmasti jään kattomaan pidemmäksi aikaa. :DD

Kyllä sen älyttömän mustasukkaasuuren sitte tietysti ymmärtää, jos toinen käy ihan työkseen vieraissa, mutta eikö sitteki oo helpompi potkasta sellanen kumppani pellolle. Ei kannata mun mielestä vaivata päätänsä pohtimalla, että josko se taas suunnitteloo jonku toisen pokaamista ja hässimistä ja vielä varmuuden vuoksi sitoa se käsiraudoolla johonki toloppaan kiinni... ei ei ei!

Ja sitte, ku on ikäväkseen joutunu lingota sellasen apinan pellolle niin seuraava etappi on baaritiski, joka on aina paikalla ja tyydyttää sen hetkiset tarpeet. Ei mitään niin suurta murhetta, jota ei kunnon känni korjaa. Se on sellasen joka miehen/naisen korjaussarja.
Aamullaki olo on todennäkösesti sitä sorttia, että ei ykinkertaasesti pysty ajatella mitään muuta.

Että sellasta tas tullu pohdittua Iitun kans täälä kioskilla. Mutta tää on ihan selevä homma.

-Kata kuittaa.



Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.