IRC-Galleria

Ihmeiden aika ei ole ohi...Keskiviikko 06.08.2008 15:40

..jaksoon raahata perseeni sängystä ylös jo ennen kahreksaa. Kyllä mä ennen seittemää jo heräsin, mut ei sitä ny ihan heti jaksanu nousta. Sitte puali kymmenen aikoohin lährin kattomaan paria kämppää tuahon Imatralle, ku tuumasin , että ny on pakko saara jotaki aikaan.

Yhtä kolmiota kävin kattomas tuas keskustas. Se oli ihan ok (siis sijainniltaan..baarit baarit.. ;D), mutta pienen remontin tarpees ehdottomasti. Maalia ja uutta tapettia tarttoo kyllä pintaan ja se keittiö oli aika kamala. Oli siinä sinänsä kyllä potentiaalia..vitsi, ku vaan olis vähä varakkaampi. Mutta tietysti, jos sais vuokraan neuvoteltua hyvän hyvityksen niin ei sitte mitään....

Sitte tuos lähellä mun työpaikkaa oli pari ihan jees 4h + k +s. Sijainti sinällään aika perseestä, ku tuonne keskustaan on sitte vähän matkaa. Mutta naapureita ei oo paljoa, ku talo aika tyhjillään ja neki mitä on niin on sit jotain nuorempaa väkiä, että mut ja Iitun tuntien ei pakosti tulisi niin heti sanomista..:D

Se eka 4h oli tosi kiva. Vaikka preppauksen tarpees vähän sekin, mut oli kuitenki sen verran neutraali sävyynen, että ei sitä niin huomannu niitä puutteita. Mut se takapihan terassi oli ihana. Siis rakastuin siihen ihan tyystin. Ja saunahan siinä oli ja suihku ihan uudet..ei kertaakaan ehditty käyttää..

Sit se toinen siinä yläkerrassa oli kyllä niin hyvän oloonen, että... siälä oli lattiapinta remonttia vähä tehty ja siinäki uuden karhia suihku ja sauna. Ja se oli paljo siistimpi, ku tuo alakerran. Ja tos yläkerraski oli katettu pareveke, et ei lumet tuu talvella siihen.

Ei noista mikään ihan hirvee pettymys ollu, ku ei ollu sinänsä varautunu mihkään luksukseen. Odotin oikiastaan viälä kusisempia luukkuja. Ja tuo viimenen 4h oli kyllä niin positiivinen yllätys, ku siel oli niitä lattioita laitettu. Ja kerranki keittiöis oli jotain järkiä.

Vihaan keittiötä, joka on sellanen, et joko se on niin pieni, et pitää jo ovella päättää miten päin sinne menee, ku sielä ei oo mahdollisuutta enää kääntyä tai sitte, et se on niin suuri, et sinne periaattees sais pöydän, mutta kuitenki liian ahdas sitte, jos sinne sen pöydän laittas.

Mutta mutta..pitänee nyt tuumailla. Onhan täs vähän aikaa vielä kattella ja ettiskellä.

Iski hirviä sisustus ja maalaus himo heti, ku näki tyhjiä kämppiä. Muuttaminen on ihan perseestä olevaa hommaa, mutta se kaikki uudestaan laittaminen ja puunaaminen on kivaa.. :D

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.