IRC-Galleria

Joo-o..tiesin, että amis meinataan pistää savuttomaksi, mutta oli silti vähä epäuskonen fiilis, ku aamulla ensimmäisenä kävelee opettajia vastaan joilla on t-paidat joissa lukee isolla "Sami on savuton, mutta ei lainkaan avuton." tai jotain muuta yhtä "hulvatonta" ja samoin käytävien seinät täynnä vastaavia julisteita..

No..siinä sitten hyppelehdittiin kadun toiselle puolelle Rämän edes olevalle jalkakäytävälle tupakalle ja eiköhän sieltä vaapu joku virkaintoonen kohta ja "Tupakat pois." "Nyt heti ne tupakat pois. Missäs puolella te ootte?" "Jaaha ja jos ne tupakat ei nyt sammu niin aletaan ottaa nimiä." . Ei suinkaan tullu yhtään sellaanen 13 vuotias olo...hohhoijaa.

Ja eikä tässä vielä kaikki...:D
Mentiin ruokalaan, ku alko ruokkis. Siinä ovella pitää sitte näyttää paperit nykyään. WTF?!?! "Ei taida neitin ikä riittää tähän pyttipannuun." vai mitä vittua??

Siis ei jumalauta miten voi ihmiset tehdä itelleen elämästä vaikiaa. Minä en ensinnäkään usko, että tua tupakoimattomuus homma toimii tai ainakin se tuottaa varmasti ihan helvetisti töitä kaikille ja sanomista tuloo ainaki, ku kaikki polttaa jalkakäytävillä ja siälähän sitä roskaa ja suttua sitte on.

Ja tuo ruokala homma on ihan naurettava. Ku sielä on aina ihan mielettömät jonot, sillon jo oli, ku oli käytös kaks ovia. Niin kuinkas ny, ku on enää yks ja siinä pitää vielä ruveta jotain henkkareita heiluttamaan jolleki piippaus masiinalle. Se jonohan tuloo yltämään varmaan amiksen ympäri asti. Voi kyynel nuaren pölövästien kans. Nooh...eihän siinä, jos tuntuu, ettei henkilökunnalla oo tarpeeks hommia niin juoskoot sitte tupakoivien ihmisten peräs ja muuta turhaa skeidaa.

Ainaki on hyvin loppuun asti suunniteltu.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.