IRC-Galleria

....Sunnuntai 06.08.2006 14:10

Matukka tuli sitte viime maanantaina kotiin. Lauantaina kävin kattoos ja varasin ja maanantaina hain pois.^_^ On se vaan komea kaveri.

Nyt musta on sitte tullu itä-suomalainen aivan. Torstaina vein tavarat savonlinnaan uuteen kämppään ja kirjoillaki oon nyt sitte Savonlinnassa.

Onhan tämä nyt sitte tavallaan aika iso harppaus, ku suurin osa ystävistä jäi tuonne pohjanmaalle, mutta onneks täältäkin löytyy muutamia ihania ystäviä ja kavereita. On mulle ystävät sen verran tärkeitä, että emmä varmaan minnekään ois pystyny lähtiä, jos täälä itä-suomes ei ois ollu yhtäkään. Vaikka ikävähän noita pohjanmaan kavereita tulee kovasti, ku suurimman osan kanssa tunnettu ala-asteelta lähtien ja viimestään seiskalta toisten kanssa.


Nyt olis sitte töitä vielä varmaan tiistaihin asti ja sitte keskiviikkona kiltisti kouluun.:P Voi, kuinka mua kiinnostaa..aijaijai..:P Noh..pikku vikoja..

Pitäs kämppääki mennä laittamaan kuosiin, ku sielä on vasta yks huone laitettu, se tärkein, makkari. :D Kaikki muut on vielä ihan täydessä kaaoksessa ja pääsen sinne vasta tiistaina niin voi olla ettei ihan kerkee vieläkää laittaa, mutta ainaki jotain tehdä.

Hyi, ku sielä oli asunu joku sipulimumma ennen mua. Sipulin kuoria joka paikassa ja muutenki ihan älyttömän törkyystä. Kaikki kaapit pinttyneessä liassa ja pölymoskaa joka paikassa. Sain ihan onnessani hinkata sitä keittiötä varmaan 2 tuntia pata padalla ja vieläki jäi törkyä..:P
Ei sitte voinu siivota lähtiessään.:P

Joo-o, mutta nyt lopetan tämän, ah niin mielenkiintosen, läpätyksen ja painun tekemään jotain järkevää tai vähemmän järkevää..

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.