IRC-Galleria

Hohhoh..Keskiviikko 28.12.2005 14:27

Oi voi. Siinä meni Tapaninpäivä aika mehvis tunnelmis. Pitihän sitä kantris olla. Örp..oli eilen muuten ehkä pikkuusen epämialuusa olo. Söin taas niin helvetisti, että maha meinas räjähtää.
Sitte illasta piti hakia auto tuolta 10km:n päästä, ku se jäi sinne edellisenä iltana. Oli vähä haparoivaa tuo ajaminen, mutta onneks ei matka ollu tuon pidempi.

Se olis sitte perjantaina uuden vuoden viettoon lähteminen. Voi voi. Mitähän siitäki reissusta tulee. En edes uskalla arvailla. :D Tänään jo testailin vaatteita (en oo turhamainen. ;) ) että mitä ottais mukaan. Muuten tulee taas raahattua koko vaatekaappi, ku eihän sitä tiedä, jos sitä tarttis semmostaki paitaa mitä ei oo viimeseen kolmeen vuoteen käyttäny. Osaan pakata joo.

Apua. Parin kuukauden päästä pitääs taas uuteen kouluun hakia. Koulu selvillä, mutta paikkakunnat vähä kusee. Haen ainaki viidelle eri paikkakunnalle, mutta se järjestys pitääs vielä päättää. Tampere, Varkaus, savonlinna, seinäjoki, vaasa...mutta missä järjestykses. Seinäjoki on ehkä viimeesenä. Tampere, Varkaus tai Savonlinna ekana. Tai ehkä Vaasa on viimenen vaihtoehto. Emmä tiärä. Sniif.

Määäh. Pitääs tua astianpesukoneki tyhjätä ja täyttää, mutta mä oon viäläki ihan poikki maanantaista. Lääh puuh. No ehkä sitä pitääs pian mennä tekemään jotaki, ettei porukat herppaa, ku tuloovat töistä.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.