IRC-Galleria

Kantri kantri kantri...Perjantai 20.01.2006 20:57

Oliko edes vaikia arvata, että TAAAS menos. On se piru, ku aina mua houkutellaan pahoolle teille. O.o No ei saa kyllä mitää änkyröitä vetää, ku huamenna kuitenki pitää kuskii, mutta jos ihan pienet kaasut. (Ja mä oon ollu vasta kuukauden ja 3 päivää täysi-ikäinen, joten kyllä mä saan mennä. *Eioleitselleselittelyämitenkään*)

Niin ja toisekseen..rahaakaa ei oikeen oo.

Saapa nähdä tuleeko ens v-lpusta super kiva..:D (vink vink pikkusisko)

Lääh. Tämä on taas värjäämäs tukkaa blondiksi, että saa punasen värin sitte ehkä ens viikolla. Ei vaan taida ihan tämä yks pakkaus riittää viemään tuota mustaa kokonaan pois. On taas hiukset hienossa kunnossa, kuhan saan muutaman kerran vaalennettua. Taas saa kohta sormin vedellä latvoja irti, ku kärsivät niin pirusti. Nooh...sitte, ku on punanen pääs niin pitää hoitaa hyvin. Parit öljy hoidot olis varmaan poikaa.

(Jaaha..ei kone suostunu laittamaan kaikkia samaan.. )

Vituttaa, ku mä aina kyllästyn niin äkkiä mun hiuksiin ja sitte pitää aina tehdä niille jotain uutta ja ku se ei oo ilmasta...valitettavasti. Ja mä ku teen mielelläni radikaaleja muutoksia, jos jotain meinaan tehdä niin se vaatii aina niin paljo. Ja koskaan ei loppujen lopuksi jaksa kattella niitä muutoksia muutamaa viikkoa kauempaa, vaikka aluksi oliski tosi hienoa ja tykkäis.
Saapa nähdä mitä noista punasista tulee. Ei ookkaan aikoihin ollu punaset.

Heeh. Tänään vaalian mustan kirjavalla päällä sitte liikenteeseen. Tosi hienoa. :D

Jos lähtis vetäsemään söpäkääryleen ja kattomaan tuleeko tästä päästä mitään..

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.